För dig som vill ha full inblick i företagets växel/telefoni.

Skapa flyt på jobbet

Hela företagets kommunikation i en plattform.

Tillsammans med Telavox gör vi jobbet mindre rörigt och mer rörligt. Flow är en molnbaserad växellösning som ökar effektiviteten, stärker samarbetet och bygger relationerna. Samla telefoni, chatt och videokonferens i en och samma lösning och få kommunikationen på företaget att flöda. Är du redo att testa?

En multi-flexi växellösning.

Välj och kombinera växelfunktionerna fritt efter dina behov. Se till att varje samtal hamnar hos rätt person, administrera enkelt på egen hand och möt dina kunder där de är.

Fördelar med Flow:

-Enkel administration
Flow går att använda på mobil eller dator. Växeln är utformad för alla på företaget, med ett enkelt, användarvänligt gränssnitt. Så att du kan ta tag i saken och göra jobbet, var du än är.

-Effektivt samarbete
Med chatt, telefon- och videokonferens i en och samma lösning kan du samla hela företagets kommunikation i en plattform och samarbeta smidigt. Håll koll på vilka kollegor som är tillgängliga och nå varandra, oavsett avstånd.

-Överblick och statistik
Få överblick och statistik över trafik och samtal och se till att aldrig missa en potentiell kund eller värdefull information. Dessutom kan du hantera användare och hålla koll på era kostnader.

-Flexibilitet för alla
Anpassa växeln och välj de funktioner du behöver för att jobba smidigt. Det går alltid att skala upp efter behov. Med Flow är du rörlig och tillgänglig under hela arbetsdagen.

Testa gratis och kom igång med Flow.

Vi hjälper dig och kollegorna att komma igång med Flow. Vårt team på StjärnaFyrkant sköter allt från behovsanalys till implementation och support. Just nu erbjuder vi dig en gratis provperiod av Telavox Flow. Kontakta din lokala StjärnaFyrkant-butik idag.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i ditt telefonnummer
nedan så ringer vi upp.

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Kontakta oss

  Beställ våra tjänster av din StjärnaFyrkant säljare.
  Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

  Öppettider
  mån-tors 08:00-17:00
  fre: 08:00-16:00

  Telefon
  010-40 50 660

  E-post
  info@stjarnafyrkant.se

  Meny