Välkommen till
StjärnaFyrkant
Åbo

(Digikeskus Oy/TV-SAARNI)

Öppet vardagar: 10:00-17.00 på Linnankatu 8 20100 Turku. +358 400 531 800

Med våra behovsanpassade lösningar för dig på Kontoret, på Fältet och i Fordonet gör vi det enkelt för dig att kommunicera på jobbet. Var och hur du än arbetar.

På kontoret

För er med en fast arbetsplats.

På fältet

Produkterna för er som rör på sig mycket.

I fordonet

För er med fordonet som arbetsplats.

Snabb och enkel service

Vi är professionella med lång erfarenhet av underhåll, installation och försäljning. Vår expertis garanterar er snabb och enkel service. Vi siktar på att genomföra hembesök relaterade till underhåll och installation med ett av de snabbaste scheman i Åbo, inom 1-2 dagar efter kontakt!

Ni hittar vår butik på gatuplanet med parkeringsplatser direkt utanför butiken.

I samarbete med DNA

Därför är DNA en bra partner för ditt företag

Vi kan erbjuda alla telekommunikationstjänster från ett enda håll – enkelt och kostnadseffektivt. I vårt omfattande urval kan du hitta pålitliga och säkra anslutningar för företag av alla storlekar.

Vi är en smidig partner vars mål är de mest nöjda kunderna i Finland. Det är därför vi ständigt utvecklar vår kundorienterade verksamhetsmodell.

DNA är en del av den Norska Telenor-gruppen, så anslutningar fungerar tillförlitligt och billigt runt om i världen. Du får lokal service i Finland, men du drar nytta av fördelarna med ett stort internationellt företag, till exempel bättre roamingavtal.

Service, support
& optimering.

Vi vet att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.

Öppettider

Vardagar: 10:00-17.00

Träffa oss

TähtiRisuaita Turku / Digikeskus Oy
Linnankatu 8
20100 Turku

Se vägbeskrivning

Meny