Välkommen till
StjärnaFyrkant Uppsala

Öppet mån-fre: 08:00-17:00 efter överenskommelse
på Verkstadsgatan 10G i Uppsala. Tel: 018-751 24 30

Med våra behovsanpassade lösningar för dig på Kontoret, på Fältet och i Fordonet gör vi det enkelt för dig att kommunicera på jobbet. Var och hur du än arbetar.

På kontoret

För er med en fast arbetsplats.

På fältet

Produkterna för er som rör på sig mycket.

I fordonet

För er med fordonet som arbetsplats.

Om oss

I en snabbt växande stad med många spännande företag erbjuder vi en personlig service till våra kunder. Vi har lång erfarenhet av växlar, mobiltelefoni och företagskommunikation. Genom att representera Stjärnafyrkant i Uppsala kan vi även erbjuda ett gediget sortiment av produkter.

Ni finner oss på Verkstadsgatan 10 G (Bakom Elgiganten) Där har vi en mindre butik/show room med försäljning av telefoni samt tillbehör. Vi säljer även Alkomätare och Digitala körjournaler. Vi erbjuder även hjälp på plats. Det innefattar allt från service som byte av skärm på mobiltelefon till installation av olika fordonstjänster eller kanske bara leverans av en konfigurerad telefon. Det är väl aldrig fel att få mobilens skärm utbytt medan ni sitter i ett möte på kontoret? Ni är alltid välkomna att besöka oss i butiken och diskutera ert företags telefoni och växelsystem över en kopp kaffe.

Service, support
& optimering.

Vi vet att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.

Montering i fordon?
inga problem!

Vi ser till att er utrustning blir monterad på ett säkert och korrekt sätt. Vid behov utför vi även uppdrag på plats hos er, så slipper ni åka till oss.

Öppettider

Mån-fre: 08:00-17:00
efter överenskommelse

Träffa oss

Verkstadsgatan 10G
753 23 Uppsala

Se vägbeskrivning

Gilla oss

Jenni Berlin
Försäljning

VD
jenni.berlin@stjarnafyrkant.se
0768 – 54 54 15

Jonathan Nolen
Försäljning

Kundmottagare/Butiksansvarig
jonathan.nolen@stjarnafyrkant.se
0705 – 80 15 11

Mikael Ström
Försäljning

Företagssäljare
mikael.strom@stjarnafyrkant.se
018-751 33 34

Hanna Gagner
Ekonomi

Ekonomiansvarig
hanna.gagner@stjarnafyrkant.se

Meny