Installation & Service

Vår kompetens – Er trygghet.

Installation & Service

Vår kompetens – Er trygghet.

Installation och montering

Vi har över 40 tekniker och montörer inom kedjan. Vi har 12 monteringshallar utspridda över landet, men vi gör också mycket arbete ute hos kunderna. En hög teknisk kompetens och lösa kundernas behov hela vägen är vårt DNA. Vår tanke är att från ert behov föreslå rätt typ av hårdvara och erbjuda en lösning monterad och klar. Vi gör det gärna i våra monteringshallar men kommer även gärna ut till er om det blir bäst för er.

Vi installerar komradio, alkolås, bilinredningar, fordonsbelysning i fordon, men vi utför även komplexa installationer ute hos kunder som kundunika radionät, inomhustäckning mm.

Vi har byggt stora radionät till vindkraftsparker, komradiolösningar för djurparker och restauranger.

Vi bygger om ambulanser, servicebilar och andra fordon – helt enkelt löser vi de utmaningar våra kunder har.

Från idé till verklighet. Vill ni ha hjälp hela vägen, inte bara inköpet av hårdvaran, då är vi definitivt rätt val för er.

Rikstäckande installationer

Vi har en franchisetagare, Installationscenter, som har fokus på att hantera lite större kunder som har kontor eller arbetsställen utspridda över landet. Har ni en större fordonsflotta där ni behöver koordinera, utföra installationer, kalibreringar eller helt enkelt en större utrullning så är StjärnaFyrkant Installationscenter den rätta partnern för er. De håller ihop helheten från att ta emot beställningen, säkerställa att StjärnaFyrkant eller en partner till oss utför installationen lokalt. Ni har helt enkelt en central punkt att vända er till som hanterar hela flödet inkl. fakturering.

Installationscenters erfarna och produktoberoende Kundtjänst kan hjälpa dig och ditt företag med det mesta som berör installationer, service och kalibrering av fordonsrelaterade produkter. Oavsett om det gäller körjournaler, FMS-system, alkolås eller komradios – om ditt företag har 30 eller 3000 fordon – om era fordon befinner sig i en region eller är utspridda över hela landet. Vår långa och breda erfarenhet gör att ni tryggt kan fokusera på er kärnverksamhet, medan vi koordinerar de installationer, service och kalibreringar som behöver göras i era fordon och rapporterar till er enligt överenskommelse.

Mobilservice

Flera av våra butiker erbjuder mobilservice. Vi utför då bl.a. garantiservice för Samsung och Apple. Vi har då egna tekniker och system på plats i våra lokaler. Denna nivå innebär att vi reparerar på plats i egen verkstad med bibehållen garanti vilket ger dig som kund en snabb och säker hantering. Vi genomför självklart glasbyten mm.

När ni köper telefonen eller surfplattan hos oss så hjälper vi gärna till att sätta på ett skärmskydd. Innan ni bestämmer er för att köpa nytt, ta gärna kontakt med oss för att se om det kan bli fördelaktigt för er att reparera er befintliga telefon eller surfplatta.

Kontakta oss

Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
Fill out this field
Fill out this field
Meny