Stjärna­Fyrkant Skellefteå

Vi minskar teknikstress.

Välkommen till oss!

Med rätt teknik, en lokal närvaro och ett stort, hållbart ansvar hjälper vi Västerbottens företag att utvecklas. Tillsammans bygger vi framtidens, starkare Västerbotten.

Vi har verkat i Västerbotten med kompetens inom Kommunikations-, Informations- och Fordonsteknik i 40 år och blev en del av StjärnaFyrkants franchise redan 2002.

Hos oss får du professionell service av högsta kvalité.

1

År i Kommunikations-, Informations- och Fordonsteknik-branschen

Säkra
företagets
framtid

Vi guidar er till en robust IT-miljö.

Kundernas recensioner

Vi på ThorenGruppen hade inte kunnat önska oss ett bättre samarbete, Stjärnafyrkant känns mer som kollegor än en leverantör till oss. Vi har tillsammans hittat nya vägar framåt, utvecklat och kommit på lösningar för att effektivisera och optimera. De finns alltid nära till hands när vi behöver dem och ger en service i Stjärnklass. Hela deras team är på alerten och ger ett väldigt trevligt bemötande.

StjärnaFyrkant har varit en stabil leverantör och stöttepelare för vår verksamhet sedan länge. Hantering av IT och telefoni har fungerat smidigt och dom levererar även värdefulla tips och råd för att stötta vår verksamhet och skapa en trygg och stabil it-miljö.

Anton Lundström Nordic Biomarker, IT-Chef

En pålitlig och värdefull partner med ett starkt kundfokus som varit en viktig del under vår tillväxtresa i norra regionen där vi kunnat fokusera på våra kunder fullt ut.

 

Jonas Jonsson ALTIO Sweden, Group CEO

Support

Vårt mål är att lindra er teknikstress och vara det stöd ni kan lita på.

Till kontaktsidan

Meny
Vad kul att du hittat till oss. Vi försöker förstå vart vi syns och hörs, så din feedback är väldigt uppskattad!
Vad kul att du hittat till oss. Vi försöker förstå vart vi syns och hörs, så din feedback är väldigt uppskattad!