Välkommen till
StjärnaFyrkant
Kemi

(Saares Mobisystem Oy)

Öppet mån-fre 10:00–17:00 på Teollisuuskylänraitti 15, 94450 Keminmaa.
+358 40 516 8566

Med våra behovsanpassade lösningar för dig på Kontoret, Fältet och i Fordonet gör vi det enkelt för dig att kommunicera på jobbet. Var och hur du än arbetar.

På kontoret

För er med en fast arbetsplats.

På fältet

Produkterna för er som rör på er mycket.

I fordonet

För er med fordonet som arbetsplats.

Snabb och enkel service

Vår butik i Kemi erbjuder högkvalitativa tekniklösningar för dina behov, oavsett om det gäller inköp, installation eller underhåll av utrustning. Till vårt breda produktsortiment hör pålitliga smartphones, radioapparater samt fordonsteknik, och våra proffs hjälper dig att välja den utrustning som passar just ditt företag.

Med våra lösningar jobbar du enkelt och säkert, på dina egna villkor. Välkommen till StjärnaFyrkant Kemi!

StjärnaFyrkant och DNA har undertecknat ett omfattande samarbetsavtal

Varför är DNA en bra partner för ditt företag?

Vi kan erbjuda alla telekommunikationstjänster från ett enda håll – enkelt och kostnadseffektivt. I vårt omfattande urval hittar du pålitliga och säkra anslutningar för företag i alla storlekar.

Vi är en pålitlig partner med målet att ha de nöjdaste kunderna i Finland. Det är därför vi ständigt utvecklar vår kundorienterade verksamhetsmodell.

DNA är en del av den norska Telenor-koncernen, vilket innebär att anslutningar fungerar tillförlitligt och billigt runt om i världen. Du får lokal service i Finland, men du drar nytta av fördelarna med ett stort internationellt företag, till exempel bättre roamingavtal.

Flow mobilväxel

Den moderna mobilväxeln Flow erbjuder ditt företag många kommunikationsmöjligheter. Flow är en skalbar lösning som kombinerar din interna och externa kommunikation i en och samma app, oavsett om det gäller samtal, chattar eller videomöten. Hantera dina telefonväxlar, integrera din kalender och samarbeta med dina kollegor – med Flow fixar du enkelt detta och mer därtill.

Novafleet körjournal

Med den smarta och flexibla körjournalen Novafleet kan du hantera ditt företags fordonspark från din mobiltelefon eller dator. Novafleets automatiska rapportering frigör tid för andra uppgifter och du kan välja mellan två olika paketalternativ. Baspaketet innehåller uppföljning av körsträckor samt miljöpoäng, och kan kompletteras med Pro-paketet som innehåller omfattande funktioner så som områdesvarningar, notifieringar och kostnadsöversikter.

Kontakta oss så rekommenderar vi rätt lösning för dig.

Service, support
& optimering.

Vi vet att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.

Öppettider

Mån–fre 10:00–17:00

Träffa oss

StjärnaFyrkant Kemi / Saares Mobisystem Oy
Teollisuuskylänraitti 15
94450 Keminmaa

Se vägbeskrivning

Gilla oss

Instagram
Meny