Åkeri &
Entreprenad

StjärnaFyrkant arbetar med branschanpassade produkter och lösningar så att du skall känna dig trygg med att vi har valt det bästa för just din arbetsdag och din bransch utmaningar.

StjärnaFyrkant och Sveriges Åkeriföretag har ingått samarbete och erbjuder nu SÅs medlemmar förmånsavtal på ett flertal produkter och tjänster.
För mer info, se akeriportalen.com eller akeri.se/sv/om-medlemskapet

Nyhet! Nu lanserar vi
Åkeri riks 3 och 4

Sveriges Åkeriföretag i samarbete med StjärnaFyrkant lanserar nu två nya radiokanaler för Åkerinäringen. Då de välkända Åkeri Riks 1 och 2 är fullbelastade av hög radiotrafik på många orter, så vi såg ett starkt behov av att utöka med ytterligare 2 kanaler.

De nya kanalerna har vi döpt till Åkeri Riks 3 och 4, där kanal 3 i första hand är avsedd för yrkestrafik och transportdirigering och kanal 4 som samverkans kanal med andra branscher, tex bygg/Industri för att effektivisera vid på och avlastning. Givetvis behåller du dina befintliga kanaler när de nya läggs till.

De nya kanalerna ansöker du om här

Driftsättning & Programmering av dessa kanaler skall ske hos StjärnaFyrkant eller av StjärnaFyrkant utpekat serviceställe.

StjärnaFyrkant har handplockat det bästa inom kommunikation till dig inom Åkerinäringen. Med komradio från Zodiac mobiltelefoner & Surfplattor från Apple och Samsung säkerställer vi att kommunikationen fungerar.

Vi har valt ut de bästa modellerna till er inom Åkerinäringen, i ett nära samarbete med Dräger & Dignita. Förutom alkolås har vi det mesta för att skapa en säker och effektiv arbetsplats oavsett om du arbetar på kontoret, i fordonet eller på fältet.

Välj en smart lösning för dig och ditt bolag. Med Novafleet kan du enkelt överblicka, hantera och säkra dina yrkesfordon. Minska era bränslekostnader och lyft bolagets miljöfokus. Koppla alkolås till era fordon och kör säkert.

Alkolås
Säkerhet på vägen

Vi har ett mycket bra och nära samarbete med de välkända leverantörerna av Alkolås där vi på StjärnaFyrkant både levererar, installerar och kalibrerar Alkolås. Installation och Kalibrering kan vi dessutom göra på plats hos er, i det fall det passar er bättre.

Läs mer eller beställ på akeriportalen.com

Säkra monteringar 
i era fordon

Vi säljer inte bara säkra produkter, vi ser även till att de monteras på ett säkert och korrekt sätt. På StjärnaFyrkant har vi unika Swedac ackrediterade serviceverkstäder, där vi bland annat installerar taxametrar, alkolås, komradio etc. Vi är även auktoriserade för Alkolås-installation och service.

Mobil & Surfplatta
I fordonet

En surfplatta som väger 500 gr får en kraft motsvarande 80 kilo vid en kollision i 100 km/h. Förutom att vi på StjärnaFyrkant kan tipsa om vilka tillbehör som passar era fordon och enheter, kan vi även hjälpa er att montera dem på ett säker och snyggt sätt. Vi har dessutom MDM-verktyg som tillval, för er som vill hantera sina plattor eller telefoner centralt så de har samma uppsättning appar, konton m.m.

Här ansöker du om
Åkeri Riks 3 och 4.

Du behåller givetvis dina befintliga kanaler. Licenskostnad för Åkeri Riks 3 och 4:  395 kr/engångsavgift. Kostnad för programmering av befintlig radio, tillkommer med 450 kr.

För medlemmar i Sveriges Åkeriföretag ingår dessa kanaler i medlemskapet, samt att det är medlemspris på omprogrammeringen.

  För och efternamn

  Företag

  Telefonnummer

  Epost

  Gatuadress

  Postnummer & Ort

  Medlemsnummer (För medlemmar inom SÅ)

  Organisationsnummer (om du inte är med i SÅ)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Boka installation, kalibrering eller programmering.

  Så fort vi fått din förfrågan ser vi över de olika alternativen och återkommer med ett förslag.

   Företagsnamn

   Adress

   Postnummer/Ort

   Namn

   E-postadress

   Telefonnummer

   Jag vill ha hjälp med

   Produkt som ska installeras, kalibreras eller programmeras.

   REG NR:

   Förslag på installationsdag

   captcha

   Skriv i det du ser i rutan ovanför

   Kontakta oss

   Beställ våra tjänster av din StjärnaFyrkant säljare.
   Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

   Telefon
   010-40 50 660

   E-post
   info@stjarnafyrkant.se

   Meny