Fordonsteknik

Allt från Fleet Management, arbetsbelysning, alkolås, kommunikationsradio & bilinredning

Fordonsteknik

Allt från Fleet Management, arbetsbelysning, alkolås, kommunikationsradio & bilinredning

Lösningsorienterad leverantör

Vi vet att för många är fordonet arbetsplatsen snarare än kontoret. Behovet att kommunicera på ett smart sätt är lika stort! Vi lyssnar på era behov och hjälper er från tanke till monterat och klart. 

Lösningsorienterad leverantör

Vi vet att för många är fordonet arbetsplatsen snarare än kontoret. Behovet att kommunicera på ett smart sätt är lika stort! Vi lyssnar på era behov och hjälper er från tanke till monterat och klart. 

Körjournal

Med Novafleet kan du enkelt hantera företagets fordonsflotta från din mobil eller dator. Ha koll och känn dig trygg, oavsett vilken bransch du jobbar inom. Novafleet gör hantering enkel. Körjournalen rapporteras automatiskt så du slipper tidskrävande administrering och istället kan fokusera på arbetet.

Bilinredning

Vi erbjuder bilinredning för alla bilmodeller och behov. Perfekt för dig som jobbar på vägen och har en service- eller transportbil som arbetsplats. Vi formar lösningen för dina behov och gör det enkelt för dig att överblicka organisationens verktyg och material i bilen.

Villkorat alkolås

Vi är godkända för att sälja och installera alkolås av båda leverantörerna Dräger och Dignita. Vi garanterar dig ett proffsig bemötande, service och kunskap. Du som kund är vår viktigaste prioritet, vi vill att du ska känna dig väl omhändertagen och självklart få all den hjälp du behöver. Ibland dyker det upp frågor som kan vara svårt att hitta något svar på, då finns vi här för dig.

Alkolås för tjänstebil

Vi säljer, monterar och kalibrerar både villkorade alkolås och så kallade kommersiella alkolås.

Ett alkolås är ett enkelt sätt att undvika olyckor – och i många fall rädda liv.  Med alkolås installerade i dina bilar tar du inte bara ansvar för din personal och dina tillgångar, du visar också kunder och andra att ditt företag sätter stort värde på säkerhet. Det blir vanligare och vanligare att företag ställer krav på sina leverantörer att de ska ha alkolås monterade i de bilar som utför tjänster åt dem.

Taxi

Vi jobbar med ledande leverantörer av utrustning till taxifordon och kan leverera modern utrustning till taxibilar från de flesta av våra butiker. Vi säljer förutom taxameter även övrig kringutrustning som skolskyltar, taxiskyltar och extraljus. Flera av våra butiker är ackrediterade av Swedac.  Vi monterar snabbt och smidigt, allt för att minimera avbrott i era taxibilars produktiva tid.

Varaktig säkerhet.
Håll företagets taxametrar aktuella och säkra, för att ni ska kunna fortsätta med er verksamhet utan svårigheter.

Längre användning.
Med regelbunden besiktning av era taxametrar fungerar de längre vilket sparar både tid och resurser från ert företag.

Professionell hjälp.
Med årsbesiktning från StjärnaFyrkant får ni hjälp från kompetenta proffs som vet vad de gör, så ni slipper oroa er.

Fordonsbelysning

På vinterhalvåret kommer mörkret tidigt och gör det extra viktigt att ha bra ljus. Med extraljus eller ljusramper i olika modeller och tekniker går det att anpassa sitt behov av ljus. För den som ofta kör på landsbygden kan det vara en god idé att investera i kraftfulla extraljus eller en bra ledramp gärna i led eller xenon. Det ger er full kontroll på vägarna och låter er se potentiella faror som rådjur i ett tidigt skede.

Vi erbjuder ett stort sortiment av LED extraljus och LED extraljusramper med olika ljusbilder, kapacitet, lux och teknik. 

Vi erbjuder även blixtljus, allt från slimmade, runda, rektangulära och kvadratiska blixtljus.

Vi har även andra varianter av fordonsbelysning men kanske viktigast av allt är att vi säljer allt monterat och klart. Säkert och korrekt monterat.

Fyll i formuläret
så återkopplar vi.

Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
Fill out this field
Fill out this field
Meny