Välkommen till
StjärnaFyrkant
Åland

(Midax Ab)

Öppet mån–fre 09:30–17:30, lör 10:00–15:00 på Torgatan 13 i Mariehamn. +358 18 620 200

Med våra behovsanpassade lösningar för dig på Kontoret, på Fältet och i Fordonet gör vi det enkelt för dig att kommunicera på jobbet. Var och hur du än arbetar.

På kontoret

För er med en fast arbetsplats.

På fältet

Produkterna för er som rör på sig mycket.

I fordonet

För er med fordonet som arbetsplats.

Om oss

I hjärtat av Mariehamn hittar du vår StjärnaFyrkant-butik där vi erbjuder dig produkter och tjänster inom IT, telefoni och företagskommunikation. Vi har bred expertis inom allt från hemelektronik och mobiltelefoni till avancerade kommunikationslösningar och fleet management-system.

Med fokus på kvalitet och personlig service är vårt mål att förenkla och förbättra din vardag. Du kan tryggt lämna installation, service och support i våra händer och få mer tid för din kärnverksamhet.

Vi betjänar både privatpersoner och företag och är redo att möta Ålands unika behov med effektiva och tillförlitliga lösningar. Välkommen in!

Flow mobilväxel

Den moderna mobilväxeln Flow erbjuder ditt företag många kommunikationsmöjligheter. Flow är en skalbar lösning som kombinerar din interna och externa kommunikation i en och samma app, oavsett om det gäller samtal, chattar eller videomöten. Hantera dina telefonväxlar, integrera din kalender och samarbeta med dina kollegor – med Flow fixar du enkelt detta och mer därtill.

Novafleet körjournal

Med den smarta och flexibla körjournalen Novafleet kan du hantera ditt företags fordonspark från din mobiltelefon eller dator. Novafleets automatiska rapportering frigör tid för andra uppgifter och du kan välja mellan två olika paketalternativ. Baspaketet innehåller uppföljning av körsträckor samt miljöpoäng, och kan kompletteras med propaketet som innehåller omfattande funktioner så som områdesvarningar, notifieringar och kostnadsöversikter.

Kontakta oss så rekommenderar vi rätt lösning för dig.

Service, support
& optimering.

Vi vet att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.

Öppettider

Mån–fre 09:30–17:30
Lör 10:00–15:00

Träffa oss

Torgatan 13 (Sittkoffs Gallerian)
22100 Mariehamn
Åland

Se vägbeskrivning

Gilla oss

Instagram
Meny