Telefonväxlar

Företagsanpassade växlar för en effektivare verksamhet

Telefonväxlar

Företagsanpassade växlar för en effektivare verksamhet

Våra växellösningar

Vilken växel är bäst för företag?

Svaret är individuellt, men vi jobbar med detta dagligen och hjälper er gärna att ta fram den bästa växellösningen för just ert företag, tveka inte att kontakta oss.

#Flow

En mobil växel för företaget skapar en effektiv intern kommunikation,  medarbetare kan enkelt  se när deras kollegor är tillgängliga för samtal eller chatt. Vidarekoppla samtal mellan varandra på ett snabbt och smidigt sätt. Koppla samman er kalender, schemalägg både frånvaro och det nummer varje person ska visa när de ringer era kunder. Allt med några få knapptryck från den plattform ni befinner er på, vare sig mobil eller dator.

Dstny

Vår partner Dstnys mobilväxel är helt operatörsoberoende. Behöver ni en flexibel företagsväxel där ni också har ett behov av att kunna byta operatör utan att behöva ta hänsyn till företagsväxel är den ett mycket bra val.

Operatörernas egna växlar

Vi erbjuder både Telenors mobila växel samt Telias mobila växel Touchpoint. För er som behöver en lätthanterad och enkel växel med de vanligaste funktionerna kan operatörernas egna mobila växlar var ett bra val. Växlarna är självklart väl integrerade med deras egna respektive mobila abonnemang. Ta gärna en dialog med oss för att se om det är valet för er verksamhet.

Fyll i formuläret
så återkopplar vi.

Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
Fill out this field
Fill out this field
Meny