Telefoni

Vi håller koll på gammal, ny och kommande teknik!

Telefoni

Vi håller koll på gammal, ny och kommande teknik!

Telefoni är viktigt. Den måste fungera – för er och era kunders skull. Vi lyssnar på er för att sedan erbjuda er de produkter, tjänster och service som passar era kommunikationsbehov.

Växlar

Se till att era kunder alltid kommer fram till er! Dela på inkommande samtal på ett enkelt sätt. Vill du uppfattas som ett stort och seriöst företag? Skaffa ett fastnummer till din växel. Det finns många anledningar till att ni ska ha en lättanvänd växel. Vi lyssnar gärna på just era behov och berättar vilka möjligheter som finns.

Inomhustäckning

StjärnaFyrkant erbjuder inomhustäckning som en tjänst till dig som kund.  För en fast månadskostnad ser vi till att ditt företag får bättre täckning inomhus och att ni både kan nå och nås av era kunder. Vi erbjuder de mest attraktiva lösningarna på marknaden vad det gäller inomhustäckning, så att du som företagare kan koncentrera dig på det ni är bäst på, att ta hand om era kunder!

Hårdvara

Vi arbetar med alla välkända varumärken kryddat med lite mer nischade varumärken. På mobilsidan och surfplattor arbetar vi främst med Apple, Samsung och Nokia. Vi erbjuder inte minst mycket bra  ruggade telefoner som tål tuffa miljöer.

Idag spelar mobiltelefonen (eller surfplattan) en central roll i de flestas liv, både privat och professionellt. För vissa är smartphonen viktigare än datorn och därför är det förstås viktigt att man väljer rätt modell vid köp av ny telefon. Det viktigaste valet när man väljer smartphone är valet av operativsystem men utöver det så bör man även tänka på skärmstorlek, batteritid, prestanda och lagringsminne. Exakt vad du är ute efter beror förstås på vad du ska använda mobilen till.

Det är viktigt att ha rätt tillbehör för att få en bra upplevelse av sin mobil eller surfplatta. Det kan gälla allt från skal, headset, skärmskydd eller mobilhållare. Vi har både så kallade passiva hållare eller aktiva hållare inkl laddning. Vi monterar gärna dessa till er på ett säkert sätt.

Abonnemang

Mobilabonnemang kan upplevas som krångligt och en djungel av alternativ. Till detta är vi säkra på att ni blir kontaktade nästan varje vecka av seriösa och mindre seriösa aktörer som vill berätta för er vad ni ska göra. Vi vill inte arbeta så.
Vi vill utgå från era behov och ert nuläge. Vi har flera olika alternativ att erbjuda som Telia, Telenor och Telavox. Skillnaden mellan operatörerna när det kommer till tjänster, täckning och kapacitet skiljer sig åt, även om skillnaden minskar hela tiden. Det är viktigt att ta hänsyn till den växeln man har eller vill ha i framtiden när man väljer operatör. Vi erbjuder både alternativ där man inte har några bindningar och därmed 100% flexibilitet, till abonnemang där man erhåller en rabatt på en ny telefon. Det viktiga är att det är rätt för er och att ni har 100% kontroll på alla era abonnemang. Om ni vill hjälper vi gärna till och ger er en nulägesbild innan vi bollar alternativ efter just era behov.

Kontakta oss för en genomgång av ert behov

Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
Fill out this field
Fill out this field
Meny