Inomhustäckning med StjärnaFyrkant

StjärnaFyrkant erbjuder inomhustäckning som en tjänst till dig som kund.  För en fast månadskostnad ser vi till att ditt företag får bättre täckning inomhus och att ni både kan nå och nås av era kunder.

Vi har djup kunskap inom detta område och löser allt åt er!

Vi erbjuder de mest attraktiva lösningarna på marknaden vad det gäller inomhustäckning, så att du som företagare kan koncentrera dig på det ni är bäst på, att ta hand om era kunder !

Rätt utrustning
Vi installerar alltid med godkänd utrustning och sköter de tillstånd som behövs. Inmätning, installation och dokumentering av erfarna tekniker.

Mindre strålning
Mobiltelefoner strålar mindre när de har tillgång till bra täckning.

Fast månadsavgift
Inga investeringskostnader = inga överraskningar.

Bättre talkvalitet
Minskar brutna samtal och dålig kvalitet.

Lösning

När mobilsignalen blir för svag innomhus kan man behöva förbättra täckningen med specifika lösningar. Det kan göras t ex med riktantenn, repeater, hemmabasstationer, distribuerade antennsystem (DAS), tillståndsfria frekvensband och inomhusbasstationer m.m.

Lösningarna har olika fördelar och nackdelar och passar för olika scenarior, därför mäter vi på StjärnaFyrkant förutsättningarna inom- och utomhus hos just er innan vi tar fram ett förslag på lösning. Vi sköter hela kontakten med operatören eller operatörerna (om det är flera ni vill förstärka). Självklart monterat och trimmar vi även in systemet, allt för en optimal funktion!

Sänker strålning

Ett internt mobilnät sänker också strålningen från mobilerna. När mobilsignalerna inte behöver kämpa för att komma igenom ytterväggar sänks uteffekten från telefonen, den kan sända på en lägre effekt, batteritiden blir längre och vi spar miljö.

Nyttor
 • Ökar täckningen
 • Minskar batteriförbrukningen
 • Minskar strålningen
 • Färre avbrott i samtalen
 • Höjer kapaciteten inom lokalerna

Kontakta oss

  Företag

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ange vilken produkt/tjänst det gäller (om möjligt)

  Välj ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Meny