Sundsvall den 9 maj 2017

I vår satsning att bli våra kunders första och enda alternativ inom Tele & Radiokommunikation utökar vi nu organisationen med en stark profil från Telecom branschen.

Vi välkomnar Hans Carlsson som ny försäljningschef för StjärnaFyrkant-kedjan.

Hans Carlsson kommer närmst från Telia där han bland annat har drivit Telias butikskedja, Halebop samt Telia Partnersale i tillägg till tidigare ansvar inom marknad & Inköp.

Hans roll blir att driva försäljningen centralt och lokalt tillsammans med våra franchise butiker runt om i landet.

 

”Genom denna satsning får vi ett starkt tillskott både i kunskap och erfarenhet av operatörsvärlden men även ett enormt försäljningsdriv som ska hjälpa oss att vässa våra erbjudanden och lösningar ytterligare, säger Liza Biehl VD StjärnaFyrkant Sverige”

 

”Det är med både stor glädje, stolthet och ödmjukhet inför uppdraget som jag kliver in hos StjärnaFyrkant. Det råder ingen tvekan om de ambitioner som finns med kedjan och på det sätt som vi önskar stärka vår position inom telecom. Drivkraften är stor i alla delar av företaget och det finns en passion för den lokala närvaron och vad det betyder för affärsrelationen med våra kunder. Jag hoppas att min bakgrund inom operatörsverksamhet, retail och försäljning skall utgöra en viktig pusselbit inom StjärnaFyrkant när vi nu växlar upp för att ta marknadsandelar på den lokala marknaden säger Hans Carlsson. ”

 

För mer information, kontakta:

Hans Carlsson, Försäljningschef, StjärnaFyrkant
E-post: hans.carlsson@stjarnafyrkant.se
Mobil: 0766 – 69 71 40

Liza Biehl, VD, StjärnaFyrkant
E-post: liza.biehl@stjarnafyrkant.se
Mobil: 0705 – 91 30 03

Meny