Nu gör StjärnaFyrkant comeback i Norrbotten med nytt säljkontor och verkstad i ”gamla AGA gas lokalen” på Logementssgatan 2 i Luleå.

 

StjärnaFyrkant har saknats i Norrbotten under några år, men nu är det alltså äntligen dags för en återkomst.

”Vi ska hjälpa våra kunder att ta ett ekonomiskt och för sin verksamhet långsiktigt bra beslut vid val av Telefoni, IT, komradio och fordonskommunikation”

Produktutbudet som har utvecklats under de sista åren är verkligen anpassat efter vår marknad här uppe i Norrbotten. Det tycker de båda franchisetagarna Stefan Larsson och Tony Stjernström.

Stefan har en gedigen kompetens inom telefoni efter 20 år på Telia och Tony har ett enormt kontaktnät runt om i Norrbotten efter att ha jobbat som företagssäljare i länet under de senaste 20 åren.

– Vi är ödmjuka och skall jobba hårt för att etablera oss på bästa sätt. En bra plan finns och StjärnaFyrkant är inget nytt för våra kunder här i Norr, berättar Stefan Larsson.

StjärnaFyrkants VD Liza Biehl är mycket nöjd med nyetableringen.
– Stefan och Tony är helt rätt för satsningen i Norr, då kompetens och kontaktnät är A och O.   Med ett tätt samarbete med StjärnaFyrkant Umeå & Skellefteå knyter de ihop Västerbotten & Norrbotten på bästa sätt mot kunden, säger Liza Biehl.

 

För mer information kontakta: 

Stefan Larsson, Platschef, StjärnaFyrkant Norrbotten
Tel: 072 – 712 02 26
E-post: stefan.larsson@stjarnafyrkant.se

Liza Biehl, VD StjärnaFyrkant Sverige AB
Tel: 070-591 30 03
E-post: liza.biehl@stjarnafyrkant.se

 

Meny