Är du vår nästa IT-konsult i Stjärnklass?


Tillsammans skapar vi glädje, kreativitet och löser våra kunders problem – stora som små. Slår ditt hjärta lite extra för service och kundnöjdhet? Vill du bidra till din egen och företagets utveckling? Då är vi som gjorda för varandra.

 


Hur det är att jobba hos oss

Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad – för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss därför varmt om hjärtat.

Vi bygger relationer med varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som präglas av öppenhet, gemenskap, eget ansvar och där alla medarbetare ska ha en möjlighet att växa, utvecklas och få vara med och påverka.

Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det lilla extra.

Hos oss är ingen dag den andra lik, vi växer och blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som blir mer än bara ett jobb.

Din vardag hos oss

I jobbet som IT-konsult kommer du arbeta nära företagets kunder med hela vårt erbjudande – allt från support och kundvård till installation, driftsättning och underhåll. Som IT-konsult är du ofta den som kunden har störst förtroende för och det är därför viktigt att du inte sviker det förtroendet och alltid har kundens bästa i åtanke. Din relation till kunden kommer vara helt avgörande för kundens upplevelse och om vi får en nöjd kund.

Du utgår från våra lokaler på Företagsvägen 1 och behöver ha B-körkort för att kunna ta dig ut till kunderna.

Vad vi förväntar oss av dig

Vi söker dig som har jobbat inom IT ett par år, är driven och kundfokuserad. Det är viktigt att du bidrar med positiv energi och vill vara med och utveckla vårt IT-erbjudande. Vi tror att du är lösningsorienterad, utåtriktad och gillar stor variation i ditt arbete.

Om oss

Hos oss finns inga externa aktieägare eller investmentbolag. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.

Vi erbjuder ett brett produkt- och tjänsteutbud anpassat efter våra kunders kommunikationsbehov. Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar – service, ärlighet och kvalité. Det präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.

Som en av de med högst kundnöjdhet i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10 skulle man kunna tro att vi är nöjda, men vi har långt kvar att vandra och vill aldrig sluta utvecklas. För att säkerställa detta har vi i år förutom vår miljöcertifiering, även certifierat oss i arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.

Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 100 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.

Ansökan

Slå en pling till Niklas Bjuhr på 090-70 44 63 om du har frågor kring tjänsten. Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till lin.haspel@stjarnafyrkant.se och berätta varför just du ska jobba hos oss. Vi hörs!

Meny