Glittrande stjärna sökes till innesälj och kundmottagning

Är du nyfiken på försäljning? Eller vill du gå vidare i din karriär? Vill du bygga på ditt CV med spännande år hos en av Sveriges största kedjor inom tele- och IT-kommunikation? Då är det här tjänsten för dig.

StjärnaFyrkant Stockholm Södra har sitt huvudsakliga fokus på fordonslösningar, i tillägg till kedjans andra områden inom telefoni och IT som vi verkligen vill utveckla. Våra kunder är främst små och medelstora företag. Vi är ett litet och glatt gäng i varierande åldrar som sitter i fräscha lokaler i Haninge. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och försäljning samtidigt som du har goda möjligheter att få en bra provision, utöver en väl tilltagen grundlön.

Butiken och kundmottagningen är dina domäner och där du främst kan vara med och utveckla företaget. Du är den som tar emot kunderna och din målsättning är att ge dem bästa möjliga service, se kundens behov och komma med anpassade lösningar på deras utmaningar. Du har stöd av säljchefen och dina utesäljkollegor, men arbetet är till stor del självständigt och utmanande. I försäljningsprocessen ingår även inköp och fakturering.

Du svarar på inkommande samtal till butiken och den lokala installationsverksamheten, där du har ett nära samarbete med företagets fordonstekniker. Ditt ansvar är att fylla teknikernas scheman på ett effektivt och resurssparande sätt, utan att teknikerna behöver tumma på kvaliteten i det utförda uppdraget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med goda möjligheter att karriärmässigt klättra i organisationen.

För att passa hos oss och för tjänsten är det viktigt att du har en positiv grundsyn, att du tycker om att finna lösningar och har ett intresse för teknik. Du bör också ha ett visst administrativt sinnelag och tycka om ett varierande arbetstempo. Arbetsuppgifterna kräver flytande svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har B-körkort även om det inte är ett krav.

Sök tjänsten genom att mejla oss ditt personliga brev, där du beskriver hur du skulle passa för den här tjänsten och i vårt glada team. Bifoga även ditt CV.

Arbetstiden är mån-fre, 8-17.

Start enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vid frågor hänvisas till säljchef: Hampus Biehl, 0700 22 07 11

Skicka din ansökan till: cv@stjarnafyrkant.se

Meny