Nya Galaxy A-serien gör att fler får
tillgång till innovationer i toppklass.

Den 10 april i år lanserade Samsung den nya Galaxy A-serien med modellerna A80, A70, A50, A40 och A20e. Detta är Samsungs vassaste produktlinje i mellanprissegmenet någonsin och framtagen för att fler ska kunna få tillgång till meningsfull innovation och funktionalitet som motsvarar flaggskeppsmodellernas. Nu i maj är det säljstart för modellerna A70 och A20e, i Juni kommer sedan A80 som är den tyngsta modellen i segmentet.

A20e – för det du verkligen behöver (Säljstart i maj)

Med Galaxy A20e presenterar Samsung en stilren, smidig och pålitlig mobiltelefon med alla de väsentliga funktionerna. A20e är en tålig mobiltelefon med en huvudkamera på 13 MP och en 5 MP vidvinkelkamera samt och en selfiekamera på 8 MP. Allt i en lika smakfull som smart design.

Samsung Galaxy A20e har en 5.8” HD+ TFT, kameror: front 8 MP + bakre 13 MP / 5 MP, batteri: 3000 mAh.

A70 – för batteriet som håller ditt tempo (Säljstart i maj)

Samsung Galaxy A70 har ett kraftfullt batteri som ger användare lång användningstid utan laddning. Med trippelkameran kan användare skapa personliga bilder, med både vidvinkel och djupeffekt. Selfiekameran tar väldigt liten del av skärmen och är nästintill osynlig – vilket maximerar din skärmupplevelse när du tittar på bilder och filmer.

Samsung Galaxy A70 har en 6.7” FHD+ SuperAMOLED, kameror: front 32 MP + bakre 32 MP / 5 MP djup / 8 MP ultra-vidvinkel, batteri: 4500 mAh (super-snabbladdning), fingeravtrycksläsare i display.

A80 samlar det bästa i ny design med unik vridbar kamera (Säljstart i juni)

Galaxy A80 samlar alla funktioner med en innovativ, vridbar kamera som ger användare helt nya möjligheter att fotografera och filma. Tre kameror kombineras för att ge användaren nya kreativa möjligheter. Den vridbara kameran skjuts upp bakom skärmen och tar lika bra bilder åt båda hållen, vilket gör att användare inte längre behöver kompromissa det minsta med kvaliteten på sina selfies. Oberoende håll kan man använda huvudkameran på 48MP f2.0, super-vidvinkelkamera och en djupeffektskamera för bokeh-effekt. Användare kan även ta skarpa bilder vid sämre ljus tack vare ett ljusinsläpp på f2.0 och Dual Pixel-teknik. Eftersom kameran inte tar någon plats i displayen får användaren maximal skärmupplevelse där en kraftfull processor och hög batterikapacitet ger smidigare multitasking och bättre spelupplevelser.

Samsung Galaxy A80 har en 6.7” FHD+ SuperAMOLED, kameror: vridbar 48 MP / 8 MP / 8 MP, batteri: 3700 mAh (super-snabbladdning), fingeravtrycksläsare i display. Galaxy A80 kommer i färgerna Silver, Guld och Svart.

Meny