Är du en driven säljare som vill vara med på en riktigt häftig tillväxtresa!? Vill du vara med och vinna och uppnå något stort tillsammans? Perfekt!


Då är StjärnaFyrkant företaget för dig! Här brinner vi för våra medarbetare och kunder! Till vårt härliga team i Sundsvall på Norra Vägen, söker vi nu en driven och engagerad företagssäljare. Vi hoppas att du är den vi söker!

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är på riktigt ett tajt team som gör allt för våra kunder, för det är tillsammans med dem vi kommer skapa succé.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom affärsmannaskap, försäljning och vår breda portfölj av produkter och tjänster. Vi arbetar med vårt eget starka varumärke tillsammans med varumärken som Apple, Samsung, Tele 2, Telia, Dräger, Zodiac mfl. Du ges stora möjligheter till personlig utveckling och bra ersättning. För oss är medarbetaren och du i fokus – vi vill att trivs och lyckas för då kommer även kunderna självklart välja oss. Enkelt men sant!

Glädje och gemenskap är avgörande för att skapa framgång tillsammans, så vi avslutar gärna arbetsdagen med att göra något kul tillsammans!

Du kommer vara en nyckelspelare att tillsammans med oss andra få företaget att växa genom att skapa ännu flera nöjda kunder!

Vi lovar att göra allt för att stötta, coacha och inspirera dig. Det börjar med att vi alla ska älska gå till jobbet. Det är en förutsättning för att kunderna alltid vill handla av oss.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som gärna har erfarenhet att jobba som säljare mot företagskunder, men är du lite mer oerfaren men har en stark vilja och driv att lyckas vill vi gärna att du söker! I tjänsten ingår att boka kundmöten, aktivt lyssna på kundernas behov, ställa frågor och därefter sy ihop en lösning och sedan kunna återkoppla den till kund på ett vägvinnande sätt.

Du kommer även dela på uppgiften att ta hand om kunder som besöker butiken, men större delen av tiden kommer du genomföra kundmöten över telefon, teams men inte minst ute hos kunderna.

Vi söker dig som är driven, social, älskar att överträffa mål och har hjärtat på rätt ställe!

Arbetet är flexibelt men du utgår från vår företagsbutik.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer självständigt genom hög kundnärvaro, genuin behovsanalys identifiera affärer inom hela vår breda portfölj av produkter och tjänster. Du har en stark drivkraft som gör att du kommer göra affärer inom hela vår breda portfölj. Ditt driv att överträffa dina mål gör att du bokar och genomför kundmöten varje dag. Du genomför kundmötena via telefon, teams men när det behövs också självklart ute hos kund. Du kommer jobba självständigt och med stor frihet att styra din dag. Tack vare din kreativitet och driv kommer du göra allt för att överträffa din mål.

Du kommer varje vecka vinna spännande affärer inom hela vår portfölj. Du kommer främst att sälja mobilabonnemang samt växlar men även kunna offerera och sälja körjournaler, komradio, alkolås, bilinredningar mm – det finns något för alla kunder!

 

Ansökan

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Kontakta Fredrik Wallin på 076 – 677 78 87.

Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och ditt personliga brev där du beskriver varför just du är rätt person till fredrik.wallin@stjarnafyrkant.se

Vi hörs!

Meny