Vill du fortsätta att utvecklas och satsa vidare på din redan inledda karriär som säljare? Då är StjärnaFyrkant företaget för dig! Här skapar vi möjligheter till framgång, utveckling och en riktigt bra lön genom hårt arbete och kreativitet! Till våra härliga team i Stockholm Södra söker vi nu en driven och engagerad företagssäljare. Vi hoppas att du är den vi söker!

Glittrande stjärna
sökes till fältsälj

StjärnaFyrkant Stockholm Södra har sitt huvudsakliga fokus på fordonslösningar, i tillägg till kedjans andra områden inom telefoni och IT. Våra kunder är främst små och medelstora företag. Vi är ett litet och glatt gäng i varierande åldrar som sitter i fräscha lokaler i Haninge. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom teknik och försäljning samtidigt som du har goda möjligheter att få en bra provision, utöver en väl tilltagen grundlön.

Som företagssäljare hos oss bearbetar du ditt område, per telefon och i fält, under stort eget ansvar. Bokning och genomförande av kundbesök är kvantiteten av arbetet, men kvaliteten ligger i att ha ett öppet sinne så att du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och dess behov. Som företagssäljare arbetar du med en egen budget. Du ingår i ett dynamiskt team, där vi tillsammans skapar en rolig och inspirerande arbetsvardag. Din lyhördhet och kreativitet kommer, tillsammans din telefon, vara dina viktigaste verktyg för att skapa framgång.

För att passa hos oss och för tjänsten är det viktigt att du har en positiv grundsyn, att du tycker om att finna lösningar och har ett intresse för teknik. Du bör också vara strukturerad, stresstålig och resultatorienterad. Arbetsuppgifterna kräver flytande svenska i tal och skrift och B-körkort.

Sök tjänsten genom att mejla oss ditt personliga brev, där du beskriver vad i din historia och personlighet som gör att du skulle passa för den här tjänsten. Bifoga även ditt CV.

 

Arbetstiden är mån-fre, 8-17.

Start enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vid frågor hänvisas till säljchef: Mikael Olsson
Telefon: 08-606 20 21
E-post: mikael.olsson@stjarnafyrkant.se

Skicka din ansökan till: cv@stjarnafyrkant.se
Ange ”Fältsälj2020” i ämnesraden.

 

Meny