Är du en driven säljare som vill vara med på en riktigt häftig tillväxtresa!? Vill du vara med och vinna och uppnå något stort tillsammans? Perfekt!


Då är StjärnaFyrkant företaget för dig! Här brinner vi för våra medarbetare och kunder! Till vårt härliga team i Hudiksvall, söker vi nu en driven och engagerad företagssäljare med inriktning fordonslösningar/ fast och portabel radiokommunikation. Vi hoppas att du är den vi söker!

 

Vad kan vi erbjuda dig?

 Vi är på riktigt ett tajt team som gör allt för våra kunder, för det är tillsammans med dem vi kommer skapa succé.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom affärsmannaskap, försäljning och vår breda portfölj av produkter och tjänster. Vi arbetar med vårt eget starka varumärke tillsammans med varumärken som Apple, Samsung, Tele 2, Telia, Dräger, Zodiac mfl. Du ges stora möjligheter till personlig utveckling och bra ersättning. För oss är medarbetaren och du i fokus – vi vill att trivs och lyckas för då kommer även kunderna självklart välja oss. Enkelt men sant!

Vi lovar att göra allt för att stötta, coacha och inspirera dig.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som gärna har erfarenhet att jobba som säljare mot företagskunder, men är du lite mer oerfaren men har en stark vilja och driv att lyckas vill vi gärna att du söker! I tjänsten ingår att boka kundmöten, aktivt lyssna på kundernas behov, ställa frågor och därefter sy ihop en lösning och sedan kunna återkoppla den till kund på ett vägvinnande sätt.

Du kommer även dela på uppgiften att ta hand om kunder som besöker butiken, men större delen av tiden kommer du genomföra kundmöten över telefon, teams men inte minst ute hos kunderna.

Vi söker dig som är driven, social, älskar att överträffa mål och har hjärtat på rätt ställe!

Arbetet är flexibelt men du utgår från vår företagsbutik.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer självständigt genom hög kundnärvaro, genuin behovsanalys identifiera affärer inom hela vår breda portfölj av produkter och tjänster. Du har en stark drivkraft som gör att du kommer göra affärer inom hela vår breda portfölj. Bokning och genomförande av kundbesök är kvantiteten av arbetet, men kvaliteten ligger i att ha ett öppet sinne så att du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och deras behov. Du bokar kundmöten och är ute och träffar kunder varje dag. Du kommer arbeta självständigt och tack vare egna initiativ överträffa dina mål. Dina potentiella kunder finns inom en radie på ca 10 mil.

Du kommer varje vecka vinna spännande affärer inom hela vår portfölj. Du kommer sälja komradio, alkolås, bilinredningar m.m. – det finns något för alla kunder!

Ansökan

 Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Kontakta Gustav Hellberg på 072-225 92 00.

Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och ditt personliga brev där du beskriver varför just du är rätt person till gustav.hellberg@stjarnafyrkant.se

Vi hörs!

Meny