Vi söker fordonstekniker till Uddevalla


Vi utökar verksamheten och söker fler medarbetare.

Som fordonstekniker hos oss får du jobba i ett team av tekniker som installerar digitala lösningar, elektronik och serviceinredningar i bla taxibilar, arbetsfordon, personbilar och husbilar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som fordonstekniker, men det är inget krav. Vi utbildar dig i arbetet.

B-körkort är ett krav.

För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann.

Trestads Telemontage grundades 1993. Sedan dess har vi verkat för att leverera it- och telekommunikation samt säkerhetslösningar så som passersystem och övervakning för små och stora företag. Vårt ständiga mål är att hitta de bästa lösningarna så att våra kunder kan jobba med så få störningsmoment som möjligt. Ett område där vi lägger stora resurser på är fordonsmontering. Vi installerar allt inom fordonselektronik och serviceinredningar, avsett om det är en ambulans, taxi eller ditt hantverkarfordon som behöver smart teknik för att effektivisera arbetet på vägen eller om din husbil behöver stödben eller annan utrustning -vi är experter på husbilsinstallationer.

 


Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ditt intresse/ansökan till jorgen@trestadstelemontage.se eller om du har några frågor ring 0522-656993

Rekrytering kommer ske löpande. Sök därför så snart som möjligt!

Meny