Som erfaren eller nyutbildad fordons-IT tekniker kommer du känna igen dig hos oss. Men du kommer också utmanas av vårt produkt- och tjänsteutbud. Du får möjligheter att briljera, utvecklas och ta större ansvar. Du får göra det på en arbetsplats som präglas av både skratt och allvar, i ett gäng som bryr sig om varandra, våra kunder och vårt företag.

Fordons-IT tekniker/Montör

Som fordons-IT tekniker hos StjärnaFyrkant Installationscenter arbetar du med eftermontering och service av alkolås, Fleet Management System, komradio och varningsljus – bland mycket annat. Du arbetar med allt från personbilar och lastbilar till entreprenadmaskiner och båtar – ute hos kund eller i våra verkstäder i Haninge och Järfälla.

I våra projektuppdrag ges du möjlighet att ta dig an en större utmaning som ansvarig tekniker för ett särskilt projekt. Du får möjlighet att utbilda dig/arbeta på andra orter eller i andra länder, vara med och utveckla projektspecifika installationsmanualer och utveckla dina ledaregenskaper.

Våra tekniker

Känslan att vilja vårda vårt varumärke i mötet med våra kunder är viktig hos all vår personal. Vi är stolta över vårt erbjudande och vår produkt, men kan vara snabbtänkta och flexibla om situationen kräver det. En del av våra installations- och serviceuppdrag är varierande och utmanande och sätter värde på nyfikenhet och utvecklingslust hos våra tekniker, medan det i andra uppdrag är viktigare att kunna följa en i förväg bestämd mall.

Våra tekniker arbetar både enskilt och tillsammans, beroende på uppdrag, och alltid i nära samarbete med våra projektledare för storkunder eller våra lokala säljare. En god kommunikation mellan uppdragens olika roller är viktig och som tekniker hjälper du bäst till genom att avsluta ett väl utfört uppdrag med en korrekt och snabb rapportering.

Om StjärnaFyrkant Installationscenter

StjärnaFyrkant levererar IT- och telekommunikation till företag. Vi ser till att allt kan fungera ihop – oavsett tid, plats eller lösning. Utöver våra integrerade lösningar och vår vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster.

Våra kunder har allt från enstaka yrkesfordon till stora fordonsflottor, lokalt i en stad eller i stor geografisk spridning. Vår erfarna och kompetenta projektavdelning ger kunden bästa möjliga installation/service i ett nära samarbete med våra kvalificerade tekniker och samarbetspartners runt om i landet.

Kvalifikationer

Krav (som kan styrkas genom utbildning/erfarenhet):
– Mycket god teknisk förståelse
– Goda kunskaper inom fordonselektronik
– God förståelse av fordonstekniskt fackspråk i svenska och engelska
– God muntlig och skriftlig kommunikation i svenska
– Körkort B-behörighet

Meriterande

– Erfarenhet av eftermontering/service av fordons-IT
– Utbildning avseende installation/service av bl.a. alkolås, taxameter, färdskrivare
– Erfarenhet av arbete inom serviceyrken
– God muntlig och skriftlig kommunikation i engelska
– Ledarerfarenhet
– Körkort övriga behörigheter

  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lönesättning: Fast månadslön
  • Tjänsten omfattar: Heltid
  • Placeringsort: Främst Stockholms län

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka ansökan snarast.
Skicka in din ansökan och CV till mikael.olsson@stjarnafyrkant.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Olsson

Telefon: 0706 – 42 00 00
E-post: cv@stjarnafyrkant.se

Välkommen med din ansökan!

 

Meny