Som fordons-IT tekniker hos BKE StjärnaFyrkant arbetar du med eftermontering och service av alkolås, inredning, trippmätare, Fleet Management system, komradio och mycket annat. Du arbetar med allt från personbilar, lastbilar, entreprenadmaskiner, bussar och skotrar ute hos kund eller i vår verkstad i Karlstad.

 


Fordons-it tekniker sökes
Till vår monteringshall i Karlstad

Du kommer att ingå i ett litet team av tekniker och arbeta både enskilt och tillsammans, beroende på uppdragets utformning. Vi sätter ett stort värde i att alltid utföra våra arbeten med högsta kvalitet och efter våra kunders önskemål. För att lyckas i den här rollen måste du vara driven och initiativrik. Även om vi alltid hjälper varandra och delar med oss av vår kompetens sinsemellan så kommer det tillfällen då du måste vara självgående.

En del av våra installations och serviceuppdrag är varierande och utmanade och sätter värde på nyfikenhet och utvecklingslust hos våra tekniker, medan andra uppdrag är viktigare att kunna följa en i förväg bestämd mall.

Meriterande

  • Erfarenhet av eftermontering och service av fordons-IT
  • Erfarenhet av arbete inom serviceyrken
  • Utbildning bilel eller motsvarande

Om tjänsten

  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lönesättning: Fast månadslön
  • Tjänsten omfattar: Heltid
  • Placeringsort: Karlstad

 Arbetsplats

BKE StjärnaFyrkant Karlstad
Stormgatan 3
652 21 Karlstad

Arbetstider
Vardagar, 07:30-16:30.

Start
Enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Skicka din ansökan till: cv.karlstad@stjarnafyrkant.se


 

Om oss

BKE StjärnaFyrkant levererar IT- och kommunikationslösningar till företag. Vi ser till att allt fungerar, oavsett var och hur kunden arbetar. Utöver våra integrerade lösningar och vår vägledande kunskap erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster.

Våra kunder har allt från enstaka yrkesfordon till stora fordonsflottor, lokalt i en stad eller i stor geografisk spridning.

Meny