Fordonslösningar

Vi hjälper dig att utrusta ditt yrkesfordon med rätt prylar för dina behov. Hos oss finns allt för kommunikation, uppkoppling, alkolås, belysning och bilinredning. Dessutom tar vi helhetsansvar för all installation och service.

#Fleet management

Överblicka, hantera och säkra dina yrkesfordon

Med Novafleet kan du enkelt hantera företagets fordonsflotta från din mobil, platta eller dator. Ha koll på läget, kontrollera bolagets yrkesfordon och känn dig trygg. Var du än är. Och oavsett vilken bransch du jobbar inom.

#Fordonsbelysning

Vi vill att din arbetsdag ska se så ljus ut som möjligt

Med den professionella användaren i fokus erbjuder vi bland annat modellanpassade arbetsbelysningar, varningsljus, innerbelysning och extraljus. Allt för att du ska kunna se och ses så bra som möjligt.

#Bilinredning

Vi erbjuder bilinredning för alla bilmodeller och behov

Perfekt för dig som jobbar på vägen och har en service- eller transportbilen som arbetsplats. Vi formar lösningen för dina behov och gör det enkelt för dig att överblicka organisationens verktyg och material i bilen.

#Alkolås

Säkra och pålitliga alkolås. Våra experter hjälper dig hela vägen
Vi är godkänd för att sälja och installera alkolås av båda leverantörerna Dräger och Dignita. Vi garanterar dig ett proffsig bemötande, service och kunskap.

#Handsfree

Vi gör det lite enklare för dig att behålla händerna på ratten

Säkerställ att ditt yrkesfordon är utrustat med allt du behöver för att köra säkert. Vi levererar och installerar säkra lösningar för både för mobil och kommunikationsradio.

#Trade in

Byt in era gamla enheter

Gamla enheter som blivit slöa eller som du inte längre använder är värda mycket pengar. Genom att byta in dina gamla enheter får du det värdet tillbaka. Det tjänar både du och naturen på.

#Webbshop

Handla online direkt – betala nu eller dela upp

Vi har ett skräddarsytt sortiment med det vi tycker är det bästa på marknaden, där vi kan stå för allt från support, installation och garantier från fabrikat som vi ser som långsiktiga. Välj själva om ni vill betala direkt eller dela upp betalningen i 24 alternativt 36 månader.

Kontakta
oss

Beställ våra tjänster av din StjärnaFyrkant säljare.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Öppettider
mån-tors 08:00-17:00
fre: 08:00-16:00

Telefon
010-40 50 660

E-post
info@stjarnafyrkant.se

Meny