Är du en driven Account Manager som vill vara med på en riktigt häftig tillväxtresa!? Vill du vara med och vinna och uppnå något stort tillsammans? Perfekt!


Då är StjärnaFyrkant i Göteborg företaget för dig! Här brinner vi för våra medarbetare och kunder! Till vårt suveräna team i Göteborg, söker vi nu en driven och engagerad Account Manager. Vi hoppas att du är den vi söker!

 

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi är på riktigt ett tajt team som gör allt för våra kunder, för det är tillsammans med dem vi kommer skapa succé.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom affärsmannaskap, försäljning och vår breda portfölj av produkter och tjänster. Vi arbetar med vårt eget starka varumärke tillsammans med varumärken som Apple, Samsung, Tele 2, Telia, Telenor, Telavox, Soluno, mfl. Du ges stora möjligheter till personlig utveckling och bra ersättning. För oss är medarbetaren och du i fokus – vi vill att trivs och lyckas för då kommer även kunderna självklart välja oss. Enkelt men sant!

Glädje och gemenskap är avgörande för att skapa framgång tillsammans, så vi avslutar gärna arbetsdagen med att göra något kul tillsammans! Kanske en padelmatch som finns i fastigheten där vi sitter 😊

Du kommer vara en nyckelspelare att tillsammans med oss andra få företaget att växa genom att skapa ännu flera nöjda kunder!

Vi lovar att göra allt för att stötta, coacha och inspirera dig. Det börjar med att vi alla ska älska gå till jobbet. Det är en förutsättning för att kunderna alltid ska vilja handla av oss.


Om tjänsten

Vi söker dig som gärna har erfarenhet att jobba som säljare mot företagskunder, men är du lite mer oerfaren men har en stark vilja och driv att lyckas vill vi gärna att du söker! I tjänsten ingår att boka kundmöten, aktivt lyssna på kundernas behov, ställa frågor och därefter sy ihop en lösning och sedan kunna återkoppla den till kund på ett vägvinnande sätt.

Arbetet är flexibelt och du har stor frihet att styra dina dagar. Det bokar och genomför kundmöten varje dag – både ute hos kunder eller via telefon och teams.

Vi söker dig som är driven, social, älskar att överträffa mål och har hjärtat på rätt ställe! 


Dina arbetsuppgifter

Du kommer självständigt genom hög kundnärvaro, genuin behovsanalys identifiera affärer inom hela vår breda portfölj av produkter och tjänster. Du har en mycket stark drivkraft som gör att du kommer göra affärer inom hela vår breda portfölj. Bokning och genomförande av kundbesök är kvantiteten av arbetet, men kvaliteten ligger i att ha ett öppet sinne så att du lätt kan se och läsa av kundens verksamhet och deras behov. Du bokar kundmöten och är ute och träffar kunder varje dag. Du kommer arbeta självständigt och tack vare egna initiativ överträffa dina mål. Dina potentiella kunder finns inom en radie på ca 10 mil.

Inom StjärnaFyrkant i Göteborg jobbar vi främst med att sälja växlar, mobilabonnemang, hårdvara och bredbandstjänster, men vi har också möjlighet att erbjuda hela StjärnaFyrkants produktportfölj inkl komradio, alkolås, körjournaler mm.


Ansökan

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Kontakta Tony Eklöf på 070-604 99 85.

Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och ditt personliga brev där du beskriver varför just du är rätt person till robert.henrikson@stjarnafyrkant.se

Vi hörs!

Meny