TähtiRisuaita öppnar en butik i Keminmaa!

TähtiRisuaita öppnar en ny butik i Keminmaa den 1.1.2024 tillsammans med Saares Mobisystem Oy. Butiken vill betjäna företag i närområdet med omfattande kommunikations- och tekniklösningar för kontoret, fältet och fordonet, med fokus på bra kundbetjäning.
StjärnaFyrkant AB grundades i Sverige 1994 och har redan mer än 20 butiker. I Finland går företaget under namnet TähtiRisuaita och öppnade sin första butik i Åbo 2022. Den andra butiken i Finland är ett viktigt steg mot företagets expansionsmål i Norden.

Enligt Saares Mobisystem Oy:s ägare Matti Saarekas har företaget en lång erfarenhet inom branschen:

“Vi har betjänat våra kunder i 30 år, med särskilt fokus på mobiltelefoni och bilstereoanläggningar. Våra rötter går tillbaka ända till 1946, då min farfar Kustaa Saares började sälja Philips-radioapparater i Tervola vid sidan av sin jordbruksverksamhet.”

“Samarbetet med StjärnaFyrkant-kedjan kommer att göra det möjligt för oss att skapa nya servicekoncept för vår verksamhet och stärka vår position i sydvästra Lappland”, tillägger Saares.

TähtiRisuaita strävar efter att erbjuda sina kunder säkra och problemfria lösningar som frigör tid och resurser för deras kärnverksamhet. TähtiRisuaita Kemis breda produktsortiment omfattar bland annat smarttelefoner, komradio och fordonsteknik. Företaget erbjuder också behovskartläggning, installation och underhåll av all sin utrustning.

Förutom pålitlig utrustning erbjuder TähtiRisuaita även andra innovativa tjänster, såsom den moderna mobilväxeln Flow och den intelligenta körjournalen Novafleet, för att stöda kundernas verksamhet. Företaget har också ett omfattande samarbete med DNA i Finland, vilket gör det möjligt för TähtiRisuaita Kemi att erbjuda sina kunder säkra telekomtjänster.

TähtiRisuaita Kemi inleder samarbetet den 1 januari 2024 och välkomnar alla intresserade att besöka butiken för att bekanta sig med utbudet. Kom och hitta skräddarsydda lösningar för en mer effektiv verksamhet.

Kontakt:

Leif Snellman
VD, TähtiRisuaita
leif.snellman@tahtirisuaita.fi
+358 (0)50 066 5225

Matti Saares
ägare, TähtiRisuaita Kemi
matti.saares@tahtirisuaita.fi
+358 (0)40 516 8566

Meny