StjärnaFyrkant öppnar på Åland – MIDax går med i framgångskedjan

I en spännande utveckling för StjärnaFyrkant är det nu officiellt att MIDax, en välkänd aktör på Ålands marknad för mobiltelefoni och hemelektronik, ansluter sig till StjärnaFyrkants växande kedja.

MIDax har funnits i sitt nuvarande format sedan 2015, men har en företagshistorik som sträcker sig ända tillbaka till 1980-talet. Ägarna Johan Sommarström och Tommi Remonen beskriver sig själva som dynamiska och framåtblickande företagare. Johan, som tidigare varit restaurangägare, kombinerar sitt servicefokus med stilmedvetenhet i sin roll som VD och butikschef. Tommi har en lång erfarenhet som entreprenör och grundare av startups, och för med sig en innovativ och lösningsorienterad anda till företaget.

”I och med det nya samarbetet med StjärnaFyrkant ser vi en fantastisk möjlighet att bredda vårt erbjudande för B2B-marknaden, samtidigt som vi behåller vårt fokus på bra och personlig service, och verkligen får visa vad vi kan inom det här området”, berättar Johan.

Samarbetet är ett steg framåt i StjärnaFyrkants expansionsplaner, vilket stärker kedjans närvaro i Norden och visar på dess anpassningsförmåga till olika marknader.

“Vi är entusiastiska över att välkomna MIDax till StjärnaFyrkant. MIDax mångåriga expertis och förståelse för ålänningarnas unika behov, kombinerat med vårt breda sortiment av produkter och tjänster, kommer att skapa många nya fördelar för kunderna,” konstaterar Leif Snellman, VD för TähtiRisuaita (StjärnaFyrkants motsvarighet i Finland).

MIDax och StjärnaFyrkant ser med spänning fram emot den gemensamma resan och hoppas att kunderna nyfiket tittar in för att bekanta sig med det breddade utbudet. StjärnaFyrkant Åland kommer att flytta till nya, fräscha lokaler på Norragatan 1 i centrum av Mariehamn, och öppnar officiellt sina dörrar i början av mars.

Kontakt:

Leif Snellman
VD, TähtiRisuaita
leif.snellman@tahtirisuaita.fi
+358 (0)50 066 5225

Johan Sommarström
VD, StjärnaFyrkant Åland
johan.sommarstrom@stjarnafyrkant.ax
+358 (0) 18 62 02 00

Meny