Ända sedan den första butiken startade i Sundsvall för 25 år sedan, har StjärnaFyrkant servat företag med produkter och tjänster inom IT, telefoni och fordon. Nu öppnar kedjan ännu en butik för att tillgodose den växande marknaden i Sundsvall, denna gång på Norra Vägen 32 mot Birsta.

Sundsvall har idag nära 100.000 invånare och ca 8.000 företag. Behovet av anpassade kommunikationslösningar bland dessa är stort. Det finns också en ökad efterfrågan av specialistkompetens inom våra områden, installation, drift och service, något som StjärnaFyrkant har gedigen erfarenhet inom.

  • För oss är det viktigt att alltid finnas nära till hands och erbjuda kunden rätt kompetens vid rätt tillfälle. I takt med att antalet företag i Sundsvall blir allt fler, väljer vi att expandera, säger Liza Biehl VD för kedjan StjärnaFyrkant.

StjärnaFyrkant hjälper förutom privatpersoner även industri och företagare samt dom ute på fältet med kommunikation och säkerhetslösningar. Syftet är att underlätta och effektivisera samt ha en bra och säker lösning för kunden, där de är.

  • Vi kommer ha ett tätt samarbete med butiken på Ortviksvägen vid Brofästet och säkerställa att kunden får snabb service, hög tillgänglighet och rätt kompetens för rätt ändamål, säger Johan Immelgård, Verksamhetschef för nya butiken.
  • Magnus Eriksson VD för verksamheten på Ortviksvägen tilläger: Med olika expertis som t.ex våran serviceverkstad som utför garantiservice på Samsung och Apple, får vi en gemensam styrka i Sundsvall där kunden får bra hjälp.

 

För mer information kontakta: 
Johan Immelgård, Verksamhetschef
Tel 0705-55 44 60. johan.immelgard@stjarnafyrkant.se

eller Magnus Eriksson VD ESP Kommunikation AB
Tel 0705-83 53 83. magnus.eriksson@stjarnafyrkant.se

 

Våra butiker i Sundsvall


StjärnaFyrkant Norra Vägen

Comsystem Mobility AB
856 50 SUNDSVALL
Tel: 060-606 65 65

StjärnaFyrkant Brofästet

ESP Kommunikation AB
856 33 SUNDSVALL
Tel: 060-66 37 00

 

(Butikerna drivs på franchisebasis.)

Meny