StjärnaFyrkant är sedan lång tid tillbaka ett känt varumärke och butikskoncept i Hudiksvall. Nu öppnar kedjan upp en ny butik och installationshall på Norra industrivägen 4, för att serva alla kunder i Hudiksvall med ett bredare sortiment och bättre tjänsteutbud än tidigare.

Hudiksvall har idag nära 37.000 invånare och ca 4.000 företag. Behovet av anpassade kommunikationslösningar bland dessa är stort. Det finns också en ökad efterfrågan av specialistkompetens inom installation, drift och service, något som StjärnaFyrkant har gedigen erfarenhet inom och arbetar dagligen med.

Sundsvall har precis haft ev invigning av sin nya butik med monteringshall och snart är det alltså dags för Hudiksvall att göra detsamma. Portarna till de nya lokalerna slår upp inom någon månad, men monteringshallen är redan igång. På kort sikt kommer kedjan även att öppna upp i Uppsala.

  • Det är en otroligt spännande och snabbrörlig marknad att arbeta i och vi vill självklart finnas där för våra kunder och möta deras behov, säger Johan Immelgård, tillträdande VD för StjärnaFyrkant Comsystem Sundsvall, Hudiksvall samt StjärnaFyrkant Uppsala.

På StjärnaFyrkant jobbar ett sammansvetsat team av experter inom kommunikation, med kunskap inom allt från IT, telefoni, fordon och komradio.

  • Vi kommer ha ett tätt samarbete med butikerna i Sundsvall för kunna säkerställa att kunden får snabb service, hög tillgänglighet och rätt kompetens för rätt ändamål, fortsätter Johan Immelgård.

 

För mer information kontakta: Johan Immelgård, VD Comsystem Mobility AB
Tel: 0705-55 44 60. E-post: johan.immelgard@stjarnafyrkant.se

Meny