Under senaste året har StjärnaFyrkant etablerat 3 nya butiker och är nu totalt 18 säljpunkter runt om i landet från Norr till Söder.

Nu fortsätter tillväxtresan och huvudkontoret förstärker sin organisation med en ny Försäljningschef. StjärnaFyrkant fortsätter sin strategi att vara företagarnas optimala val när det kommer till kommunikationslösningar inom Telekom, IT, Radio, alkolås inklusive en stor installations och serviceverksamhet.

Vi välkomnar Olof Thedéen som ny försäljningschef för StjärnaFyrkant-kedjan.

Olof Thedéen kommer närmast från Telia där han bland annat har ansvarat för Telias försäljning mot små -och medelstora företag.

Hans roll blir att driva försäljningen centralt och lokalt tillsammans med franchisebutikerna runt om i landet.

 

”Genom denna satsning får vi ett starkt tillskott både i kunskap och erfarenhet av försäljning samt en gedigen branscherfarenhet. Det kombinerat med ett enormt försäljningsdriv kommer hjälpa oss att vässa våra erbjudanden och lösningar ytterligare, säger Liza Biehl VD StjärnaFyrkant Sverige”

 

”Det är med stor glädje jag har antagit utmaningen att jobba med ett starkt varumärke med en fantastisk produkt -och tjänsteportfölj. Det ska bli otroligt inspirerande att jobba med så många duktiga och drivna entreprenörer. Jag är övertygad att vi tillsammans kommer fortsätta att utveckla våra kunder och skapa tillväxt, säger Olof Thedéen.”

 

 

För mer information, kontakta:

Olof Thedéen

Försäljningschef, StjärnaFyrkant
Tel: 070-548 31 69
E-post:
olof.thedeen@stjarnafyrkant.se

Liza Biehl

VD StjärnaFyrkant Sverige AB
Tel: 070-591 30 03
E-post: liza.biehl@stjarnafyrkant.se

 

Meny