PRESSMEDDELANDE


Fr vänster: Robin Lindahl, Roger Burström, Urban Eriksson, Jon Granlund, Therese Gustafsson, Tim Enberg, Pär Berg

 

Med nya, större lokaler och utökad personalstyrka satsar StjärnaFyrkant stort på att expandera i Skellefteå och Västerbotten.Vi har länge sökt nya lokaler då vi vuxit mycket de senaste åren. När vi fick höra att det skulle byggas ett nytt företagshus här på söder, kände vi att det passade oss som handen i handsken och placeringen av lokalerna gör oss nu mer lättillgängliga för våra kunder säger Pär Berg säljare på StjärnaFyrkant Skellefteå.

Butiken får nu Större monteringshall som rymmer fler och högre fordon. StjärnaFyrkant kan nu hjälpa åkare med allt från installation och montering. Från gps tracking, elektroniska körjournaler, komradio och alkolås. Med det ökar inte bara servicenivån utan också säkerhet och miljö i fokus för tryggare transport i alla led.

Vi spetsar vårt kompetenta team med nya kollegorna Roger Burström, Växel/telefonisäljare,  som närmast kommer från Mobilparter med lång erfarenhet i branschen samt Jon Granlund på Teknik.

Detta stärker vår position i Skellefteå med omnejd och gör att vi kan serva ännu fler kunder och dess yrkesfordon.  Denna satsning passar även vår centrala satsning mot Åkerinäringen där vi erbjuder allt inom kommunikation och montering för lastbilar, maskiner och Entreprenadfordon säger Liza Biehl, VD på StjärnaFyrkant Centralt.

 

Om StjärnaFyrkant:

StjärnaFyrkant är en franschaisekedja med butiker runt om i Sverige med 20 års erfarenhet inom företagskommunikation inom bland annat: mobiltelefoni, fordons-IT, komradio, installation och service.

Läs mer: www.stjarnafyrkant.se

 

Kontaktpersoner StjärnaFyrkant:

Leif Eriksson, VD StjärnaFyrkant Umeå/Skellefteå
Leif.eriksson@stjarnafyrkant.se
Tel:  0706-05 35 30

Liza Biehl, VD StjärnaFyrkant Sverige AB
liza.biehl@stjarnafyrkant.se
Tel: 0705-913003

Meny