StjärnaFyrkant expanderar i Borås

StjärnaFyrkant öppnar en ny butik i Viared den fjärde december 2023, och breddar därmed markant utbudet av kommunikations och tekniklösningar i Borås med omnejd.


Tommy Lindgren, entreprenören bakom den nya etableringen, har identifierat en betydande efterfrågan på kommunikationsprodukter och kommunikationstjänster i det lokala näringslivet. Med expertis inom telefoni, fordonssäkerhet och komradio kommer den nya butiken erbjuda helhetslösningar för både privatpersoner och företag i området. Tommys mål är att ge kunderna komplett service, vilket inkluderar allt från skräddarsydda lösningar till installation, driftsättning och löpande support.

Vi är entusiastiska över vår nya butik i Borås. Vårt breda utbud av telekom- och fordonssäkerhetslösningar kommer att vara till stor nytta för både företag och privatpersoner i området. Det ska bli spännande att få vara med och utveckla servicen här i nejden, kommenterar Tommy Lindgren, VD för butiken i Borås.

StjärnaFyrkant är en franchisekedja med snart 30 års erfarenhet inom företagskommunikation. Företaget är känt för högkvalitativa produkter och tjänster inom företagskommunikation, inklusive mobiltelefoni, IT, fordonsteknik, komradio, installation och service. Med den nya butiken i Viared stärker StjärnaFyrkant sin närvaro och ökar tillgängligheten för kunder i Borås och dess närområde.

Vi är väldigt glada över att välkomna den nya butiken i Viared till StjärnaFyrkant-familjen. Nejdens rika företagsliv i kombination med Tommys imponerande kompetens och långa erfarenhet gör den nya butiken till ett riktigt kraftfullt tillskott inom StjärnaFyrkant, konstaterar företagets VD Liza Biehl.

Butiken i Viared slår upp dörrarna den fjärde december och välkomnar alla i nejden att bekanta sig med de nya tjänsterna.

Mer information:

Liza Biehl
Vd, StjärnaFyrkant
liza.biehl@stjarnafyrkant.se
+46 (0)70 591 3003

Tommy Lindgren
Försäljning/VD för StjärnaFyrkant Borås
tommy.lindgren@stjarnafyrkant.se
+46 (0)70 840 54 90

Meny