StjärnaFyrkant etablerar sig i Småland

Erfarna CC Teknik i Jönköping går samman med StjärnaFyrkant och breddar därmed markant utbudet av fordonsutrustning i Småland.

CC Teknik beskriver sig själva som en naturlig och trygg samarbetspartner, och med sina 30 år av erfarenhet i branschen är det ett löfte de kan hålla. Företaget är specialiserat på utrustning och tillhörande montering för lätta transportbilar, taxi och brandfordon. De utför regelbundet underhåll av kommunikationsutrustningen för bland annat Polisen och Räddningstjänsten i Jönköping med omnejd.

Företaget var ursprungligen en del av ComCenter, men efter en bolagsdelning 2009 tog nya CC Teknik i Jönköping AB över tjänsterna för fordonsinstallation och komradio. Ägarna Mattias Norden och Mats Andersson kommenterar det nästa steget i företagets utveckling:

”Som en del av StjärnaFyrkant kan vi erbjuda mer mångsidiga produkter och tjänster än tidigare. Dessutom har kollegorna på StjärnaFyrkant en enorm kompetens som vi kan ta hjälp av när det behövs. På det stora hela hoppas vi att det här samarbetet ska resultera i bättre och mer prisvärda lösningar för våra kunder.”

StjärnaFyrkant finns på ca. 25 orter runt om i Sverige och finns sedan 2022 även i Finland. Företaget erbjuder produkter och tjänster för kommunikation, IT och fordon. VD Liza Biehl berättar att StjärnaFyrkant länge har haft ett öga på området och letat efter rätt samarbetspartner.

”CC Tekniks mångåriga kompetens och erfarenhet är precis vad vi hade hoppats hitta, och vi är väldigt glada över att äntligen finnas i ett så starkt område som Jönköping”, nämner Biehl.

StjärnaFyrkant i Jönköping stannar kvar i gamla bekanta lokaler på Ryhovsgatan 3A (ovanför M2 center). Den officiella invigningen sker i januari och man hoppas att både gamla och nya kunder ska hitta till butiken för att få fortsatt proffsig och erfaren kundbetjäning.

Meny