StjärnaFyrkant fortsätter att växa och skapa möjligheter, både för företag i behov av en kommunikationslösning och för personer som söker jobb inom IT- och telekombranschen. Nu sträcker kedjan ut handen till fler drivna franchisetagare runt om i landet som vill vara med på resan.

I veckan publicerade telekomidag.se nyheten om StjärnaFyrkants comeback i Västerås, i somras tillkom Uddevalla på kartan av stjärnbutiker och snart slår portarna till flaggskeppsbutiken i Malmö upp. Bolaget siktar högt och fokuserar nu på att hitta fler hungriga franchisetagare som vill bli en del av konceptet.

”Som bolag har vi ett mål som vi jobbar mot varje dag och det är att finnas där för alla som är i behov av en kommunikationslösning. För det krävs närvaro i städerna och engagerad personal med rätt kompetens som delar vår passion för kommunikation.” – säger Liza Biehl, VD på StjärnaFyrkant Sverige AB.

Tillväxtsatsningen öppnar dessutom upp för flera nya jobbmöjligheter runt om i landet. Just nu söker StjärnaFyrkant allt från chefsroller till försäljningspersonal, montörer och IT-experter.

”Vi är ständigt på jakt efter personer som passar oss. De som känner att de vill vara en del av något större och faktiskt bidra med nytta. I vårt team är vi bra på väldigt olika saker men tillsammans kan vi hjälpa till att identifiera, anpassa och installera en lösning utifrån kundens behov, för kommunikation utan krångel.” – Liza Biehl, VD på StjärnaFyrkant Sverige AB.

 

Är du intresserad av att bli franchisetagare?
Läs mer och kontakta oss redan idag!
https://stjarnafyrkant.se/om-oss/franchise/

Är du vårt nästa Stjärnskott?
Se alla lediga tjänster på
https://stjarnafyrkant.se/lediga-tjanster/

Meny