Nu blir Trestad Telemontage i Uddevalla en del av StjärnaFyrkant.

Trestads Telemontage har över 25 års erfarenhet och expertis inom telefoni och fordons-IT. Bolaget är specialiserat på säkerhetslösningar som passersystem och övervakning och ligger dessutom i framkant inom fordonselektronik och montering.

 – ”Vårt ständiga mål är att hitta de bästa lösningarna så att våra kunder kan jobba effektivt,
med så få störningsmoment som möjligt”
säger Jörgen Torstensson, VD och ägare.

Sedan starten 1993 har Trestads Telemontage erbjudit smarta tekniska lösningar som effektiviserar arbetet på vägen, bland annat för de som jobbar i ambulans, brandbil eller hantverkarfordon. Som franchisetagare hos StjärnaFyrkant får bolaget nu möjlighet att ta nästa steg och utvecklas.

– ”Att bli en del i en kedja som satsar helhjärtat på de affärsområden vi är starka inom känns helt rätt för oss. Profileringen under varumärket StjärnaFyrkant kommer hjälpa oss att synas på marknaden och tillsammans kan vi fortsätta att växa. Nu siktar vi på att lägga fullt fokus på de områden vi tror som starkast på.” fortsätter Jörgen.


StjärnaFyrkant ser positivt på tillskottet i sin kedja:

-”Uddevalla är en tillväxtkommun med över 5200 företag och ca 300 nya företag per år, så vi ser stor potential i att ge Trestad Telemontage inträde i vår kedja. Närheten till Göteborg, där vi har en stor säljpunkt är också en fördel och vi är självklart otroligt glada över att få stärka upp närvaron och öka den lokala tillgängligheten för våra kunder.” säger Liza Biehl VD för StjärnaFyrkant kedjan.

 

För mer information, kontakta

Liza Biehl
Tel 0705-91 30 03
liza.biehl@stjarnafyrkant.se

 

Jörgen Torstensson
Tel 0739-20 69 93
jorgen.torstensson@stjarnafyrkant.se

Meny