Vi är mycket glada att, från 190319, välkomna Nils (Nisse) Håkansson till oss som ny Försäljningschef för StjärnaFyrkant Stockholm Södra och Norra!

– Nisse har bred, gedigen branscherfarenhet och stora kunskaper; såväl inom försäljning som generell företagsutveckling. Han kompletterar vårt duktiga team väl och vi är säkra på att han kommer att vara en stor tillgång, säger Mikael Olsson, VD för StjärnaFyrkant Stockholm Södra/Norra.

Nisse har varit ägare och chef över TMC, Dialect Täby i nära 30 år och har arbetat tillsammans med vår VD, Mikael Olsson, inom Dialect i 23 år. Nisse sålde verksamheten i Täby 2015 och slutade inom Dialect ett år senare. Efter Dialect-tiden har han varit verksamhetschef på EMS Group, samt haft styrelseuppdrag och varit ledningsstöd i olika företag.

– Efter över 30 år i branschen känns det riktigt inspirerande att landa på StjärnaFyrkant. Mitt fokus kommer att ligga på att få igång telekomförsäljningen i Stockholm Norra/Södra att startar resan mot en mer konsultativ säljkår, med större fokus på operatörer och tjänster, berättar Nils Håkansson.

 
För mer information, kontakta
Mikael Olsson
VD StjärnaFyrkant Stockholm Norra/Södra
Tel: 08-60 62 000
E-post: mikael.olsson@stjarnafyrkant.se

Meny