Under november månad smygstartade StjärnaFyrkant sin verksamhet i Uppsala. Bakom bolaget står Henric Lööv och Johan Immelgård. Henric Lööv har ett långt förflutet inom telekom och dess återförsäljarled. Han är också väl insatt i företagens utmaningar och behov inom området.

De båda ägarna förespråkar hög service, support och tillgänglighet.

Vi ska verkligen skämma bort våra kunder. Vårt ledord är enkelhet. Ny teknik ska lösa problem och underlätta, inte tvärtom, säger Johan som har arbetat många år inom serviceyrket bland annat som hotelldirektör.

Bolaget erbjuder marknaden produkter och tjänster inom telekom som exempelvis telefonväxlar, mobiltelefoner, abonnemang och fordons-IT.

Det känns fantastiskt kul att få erbjuda den mycket breda portfölj av tjänster och produkter som StjärnaFyrkant tillhandahåller. Att dessutom få göra det i Uppsala som präglas av innovation och nyföretagande känns om möjligt ännu bättre, säger Henric.

Kedjan StjärnaFyrkant ser mycket positivt på nyetableringen i Uppsala.

Uppsalaregionen är mycket spännande, det finns en stor efterfrågan för lösningar som vi tillhandahåller och bakgrunden hos Henric och Johan gör att vi snabbt blir en spelare att räkna med på marknaden, säger Liza Biehl, VD StjärnaFyrkant Sverige AB.

Kontaktpersoner

StjärnaFyrkant
Sverige AB

StjärnaFyrkant
Uppsala

StjärnaFyrkant
Uppsala

Liza Biehl, VD
liza.biehl@stjarnafyrkant.se
Tel 0705-91 30 03

Henric Lööv
henric.loov@stjarnafyrkant.se
Tel : 072-600 63 30

Johan Immelgård
johan.immelgard@stjarnafyrkant.se
Tel: 070-555 44 60

Meny