Båda företagen har funnits i Karlstad tidigare.
Nu gör de comeback i Solstaden, under namnet BKE StjärnaFyrkant Karlstad.

Genom samarbete med BKE Sverige AB etablerar sig StjärnaFyrkant återigen i Karlstad och Värmland.

– Vi är glada över att vara tillbaka. Med tanke våra rikstäckande kunder är det viktigt för oss att även finnas i den här delen av landet. Karlstad är dessutom en stor fordonsort med många åkerier och fordonskunder, säger Liza Biehl, vd för StjärnaFyrkant.

Det är alltså med nya BKE Sverige AB som StjärnaFyrkant valt att göra comeback i Karlstad. Ägarna Lars Andersson och Mattias Fridlund köpte i våras fordonsmonteringen av Techstep, företaget som för några år sedan förvärvade BKE Telecom AB som hade sitt huvudkontor i just Karlstad.

– Avtalet med StjärnaFyrkant innebär att vi kan serva våra kunder med ett bredare sortiment och bättre tjänsteutbud än tidigare. Bland annat får vi ett affärssystem som är laddat med alla produkter, vi får rikstäckande avtal med kunder och, inte minst, rätt kontakter med rätt leverantörer, säger vd:n Lars Andersson.

 

BKE StjärnaFyrkant finns i dag på handelsområdet Våxnäs, men planen är att verksamheten redan i mitten på juli ska flytta till nya lokaler på Stormgatan 3.

– Vi flyttar till Örsholmen, ett perfekt område för oss med många företag i varierande storlek. Där vill vi växa, finnas till för våra kunder och möta deras behov, säger Andersson.

 

För mer information kontakta: 

Lars Andersson, VD BKE Sverige AB
Tel: 076-110 99 00. E-post: lars.andersson@stjarnafyrkant.se

Liza Biehl, VD StjärnaFyrkant Sverige AB
Tel: 070-591 30 03. E-post: liza.biehl@stjarnafyrkant.se

 

Meny