Slipp teknikstrul
på jobbet

Säkert, smart och smidigt – så ska bra teknik vara. Vi på StjärnaFyrkant hjälper dig och ditt företag med tekniken, oavsett om det är på kontoret, på fältet eller i fordonet. Med lång erfarenhet, expertkunskap och mycket passion skräddarsyr vi lösningar som passar just er.

Vi hjälper er inom dessa områden

Hur kan ditt företag slippa teknikstrulet?

Oavsett vad du jobbar med så används teknik på något sätt, och när något strular kan irritation och stress uppstå. I över 40 år har vi på StjärnaFyrkant hjälpt företag runtom i Västerbotten att utvecklas, tack vare smarta tekniklösningar och långsiktiga samarbeten. Genom att låta oss ta hand om tekniken frigör ni mer tid till att fokusera på verksamheten och era mål.

Vill du veta hur vi kan hjälpa just ditt företag? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Bli kontaktad

Kundernas recensioner

Vi på ThorenGruppen hade inte kunnat önska oss ett bättre samarbete, Stjärnafyrkant känns mer som kollegor än en leverantör till oss. Vi har tillsammans hittat nya vägar framåt, utvecklat och kommit på lösningar för att effektivisera och optimera. De finns alltid nära till hands när vi behöver dem och ger en service i Stjärnklass. Hela deras team är på alerten och ger ett väldigt trevligt bemötande.

StjärnaFyrkant har varit en stabil leverantör och stöttepelare för vår verksamhet sedan länge. Hantering av IT och telefoni har fungerat smidigt och dom levererar även värdefulla tips och råd för att stötta vår verksamhet och skapa en trygg och stabil it-miljö.

Anton Lundström Nordic Biomarker, IT-Chef

En pålitlig och värdefull partner med ett starkt kundfokus som varit en viktig del under vår tillväxtresa i norra regionen där vi kunnat fokusera på våra kunder fullt ut.

 

Jonas Jonsson ALTIO Sweden, Group CEO

Kontakta oss för en genomgång av ert behov

Fyll i kontaktformuläret
så kontaktar vi dig
så fort som möjligt.

Det går också bra att ringa oss!
Sebastian A. Bjuhr 090 – 70 44 66

Ring oss

  Företag

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Meddelande

  Välj ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Meny