Karriär

Med rätt teknik skapar vi ett starkare Västerbotten

Med rätt teknik, en lokal närvaro och ett stort, hållbart ansvar hjälper vi Västerbottens företag att utvecklas. Tillsammans bygger vi framtidens, starkare Västerbotten.

Nominerad till

Årets Arbetsgivare
2023!

“Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och tillsammans skapar vi en arbetsplats som är mer än bara ett jobb.”

Lin Haspel, Vice VD

Lediga tjänster

Nu söker vi butikssäljare med hög känsla för service och ett genuint intresse för teknik
Tillsammans skapar vi glädje, kreativitet och löser våra kunders problem – stora som små. Slår ditt hjärta lite extra för service och kundnöjdhet? Vill du bidra till din egen och företagets utveckling? Då är vi som gjorda för varandra.

Hur det är att jobba hos oss
Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad – för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss därför varmt om hjärtat.

Vi bygger relationer med varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som präglas av öppenhet, gemenskap, eget ansvar och där alla medarbetare ska ha en möjlighet att växa, utvecklas och få vara med och påverka.

Som en av finalisterna i Årets Arbetsgivare 2023 på Umeågalan är hjärtat i vår verksamhet våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det lilla extra.

Hos oss är ingen dag den andra lik, vi växer och blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som blir mer än bara ett jobb! Under april 2024 kommer vi även flytta till våra nya, fräscha lokaler för att kunna få ännu härligare timmar tillsammans på jobbet!

Din vardag hos oss
I jobbet som butikssäljare kommer du arbeta nära företagets kunder med hela vårt erbjudande. Som butikssäljare har du en central roll i företaget då du är med i hela orderflödet och är med och bidrar till varje avdelnings försäljning genom att hantera både kunder som kommer in i butiken så väl som inkommande ordrar och telefonsamtal. Du är även en viktig spelare när det kommer till att fånga upp leads som förmedlas vidare till övrig säljorganisation.

Du är vårt ansikte utåt och det är därför viktigt att alltid ha ett trevligt bemötande, vara lyhörd, erbjuda den bästa servicen och ha kundens bästa i åtanke. Din relation till kunden kommer vara helt avgörande för kundens upplevelse och om vi får en nöjd kund. Det är också ditt ansvar att se till att det butiken ser inbjudande ut och tillsammans med inköp se till att vi alltid har ett relevant standardsortiment.

Vad vi förväntar oss av dig
Vi tror att du är lösningsorienterad, utåtriktad och gillar stor variation i ditt arbete. Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet inom sälj- och/eller teknikbranschen men kundbemötande och framåtanda är något vi värdesätter högre. Vi tänker att du har ett genuint intresse för teknik, är driven och gillar att utvecklas. Det är viktigt att du bidrar med positiv energi och ser vikten i ett gott samarbete med resterande avdelningar.

Om oss
Hos oss finns inga externa aktieägare eller investmentbolag. Vi är ett lokalägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.

Vi riktar oss mot företag och erbjuder ett brett produkt- och tjänsteutbud anpassat efter våra kunders kommunikationsbehov. Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar – service, ärlighet och kvalité. Det präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.

Som en av de med högst kundnöjdhet i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10 skulle man kunna tro att vi är nöjda, men vi har långt kvar att vandra och vill aldrig sluta utvecklas. För att säkerställa detta har vi förutom vår miljöcertifiering, även certifierat oss i arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.

Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 120 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.

Ansökan
Slå en pling till Lin Haspel på 090-70 44 54 om du har frågor kring tjänsten. Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till lin.haspel@stjarnafyrkant.se och berätta varför just du ska jobba hos oss. Vi hörs!

Nu utökar vi vårt Stjärnteam med en ny kundansvarig säljare!
Tillsammans skapar vi glädje, kreativitet och hjälper våra kunder att utvecklas.

Slår ditt hjärta lite extra för service och kundnöjdhet? Vill du vara med och bygga ett starkare Västerbotten med hjälp av teknik? Vill du bidra till din egen och företagets utveckling? Då är vi som gjorda för varandra.

Hur det är att jobba hos oss
Hos oss på StjärnaFyrkant kommer du till en arbetsplats där alla våra medarbetare brinner för att göra skillnad – för kunder och varandra, men framför allt för de som behöver det som mest. Hållbarhet och välgörenhet ligger oss varmt om hjärtat.

Vi bygger relationer med varandra och våra kunder. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som präglas av öppenhet, gemenskap, eget ansvar och där alla medarbetare ska ha en möjlighet att växa, utvecklas och få vara med och påverka.

Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt jäkla duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det där lilla extra. Hos oss är ingen dag den andra lik, vi blir utmanande varje dag men möter utmaningarna som ett team. Tillsammans skapar vi en arbetsplats som blir mer än bara ett jobb.

Vi har en nyckelroll i ett viktigt uppdrag – att med rätt teknik skapa ett starkare Västerbotten!

Din vardag hos oss
I jobbet som kundansvarig säljare kommer du att arbeta nära våra företagskunder, med hela vårt erbjudande – från telefonilösningar, hårdvara, IT-tjänster och fordonsteknik. Med en bred portfölj finns det många områden där vi kan skapa värde för våra kunder. Det är därför viktigt att du har ett affärssinne, visar stort engagemang, är lyhörd för kundens utmaningar och behov, vågar vara kreativ och förändringsbenägen och har ett långsiktigt tänk i allt du gör.

Du utgår från våra lokaler på Företagsvägen 1 och behöver ha B-körkort.

Vad vi förväntar oss av dig
Du blir en del av ett riktigt stjärnteam, med en kundnöjdhet som är bland de högsta i branschen. Vi förväntar oss en till superstjärna, som har ett stort driv att skapa riktigt värde för våra kunder!

Det är viktigt att du bidrar med positiv energi, vill vara med och utveckla vårt erbjudande och bidrar till att stärka vårt varumärke i Västerbotten. Vi behöver dig som har en hög känsla för service, ärlighet och kvalitet, samt en god samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat att…

  • Ansvara för att bygga nya och utveckla befintliga kundrelationer.
  • Identifiera behov och utmaningar hos våra kunder, där vår portfölj kan skapa ett riktigt värde.
  • Vara delaktig i utvecklingen av vårt erbjudande utifrån behov på marknaden.
  • Leda en affär från kontakt, offert och avtal till implementation och underhåll.

Om oss
Hos oss finns inga externa aktieägare eller investmentbolag. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och ett absolut fokus på att skapa en arbetsplats där vi kan ha kul, som ger oss energi och som skapar kreativa och nöjda medarbetare.

Vi erbjuder ett brett produkt- och tjänsteutbud. Vi hjälper våra kunder med produkter och tjänster inom IT, Telefoni & Fordon. Grundpelarna i vår verksamhet är våra värderingar – service, ärlighet och kvalité. De präglar allt vi gör för våra kunder och för varandra.

StjärnaFyrkant har bland den högsta kundnöjdheten i Sverige i vår bransch och en trivsel hos personalen på över 9/10. Vi är certifierade inom miljö, arbetsmiljö och kvalité för att fortsätta stärka den positiva upplevelsen för vår personal och våra kunder.

Vi växer snabbt, är ca. 40 stjärnor, omsätter ca. 120 miljoner, är AAA-ratade och finns i Umeå & Skellefteå.

Ansökan
Slå en pling till Sebastian Bjuhr på 090-70 44 66 om du har frågor kring tjänsten. Annars är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till lin.haspel@stjarnafyrkant.se och berätta varför just du ska jobba hos oss. Vi hörs!

Meny