Kommuni­­­kations­­teknik

Vi minskar teknikstress.

Behoven är olika

Vilken kommunikationsteknik som är rätt för er varierar beroende på vilken verksamhet ni bedriver.

Det kan vara allt från komradio för ett snabbt och säkert tal, en växelplattform för ett proffsigt bemötande mot era kunder, en chattfunktion för att snabbt kommunicera och planera arbeten internt eller abonnemang med täckning där ni arbetar.

Vi ser till att ta reda på vad som ger bäst effekt i er verksamhet och ni behöver endast en kontaktyta för allt.

Vi hjälper dig med:

Kundernas recensioner

StjärnaFyrkant levererade en förstärkningslösning till vår nybyggda verkstad då vi hade problem med dålig mottagning i byggnaden. De utförde detta på ett mycket smidigt och professionellt sätt, utan att vår produktions stördes, från offert till utfört jobb.

Johnny Drotz Bilbolaget, Servicemarknadschef

Vi på ThorenGruppen hade inte kunnat önska oss ett bättre samarbete, Stjärnafyrkant känns mer som kollegor än en leverantör till oss. Vi har tillsammans hittat nya vägar framåt, utvecklat och kommit på lösningar för att effektivisera och optimera. De finns alltid nära till hands när vi behöver dem och ger en service i Stjärnklass. Hela deras team är på alerten och ger ett väldigt trevligt bemötande.

En pålitlig och värdefull partner med ett starkt kundfokus som varit en viktig del under vår tillväxtresa i norra regionen där vi kunnat fokusera på våra kunder fullt ut.

 

Jonas Jonsson ALTIO Sweden, Group CEO

Meny