Informations­teknik

Vi minskar teknikstress.

En pålitlig partner

Som en pålitlig IT-partner kan ert företag dra nytta av vår breda kompetens inom en mängd olika IT-relaterade områden. Vi erbjuder tillgänglig support och konsulter på båda orter som arbetar för att minimera driftstopp och utveckla er verksamhet framåt.

IT-infrastrukturen är väsentlig för att skapa en säker miljö för er företagsdata, öka tillgängligheten för information i företaget, effektivisera arbetsprocesser och möjliggöra en skalbar framtid. Som er externa partner betalar ni endast för de tjänster ni behöver.

Kontakta oss idag för att få reda på hur vi kan hjälpa er med era IT-behov och ta ert företag till nästa nivå.

Vi hjälper dig med:

Kundernas recensioner

Vi på ThorenGruppen hade inte kunnat önska oss ett bättre samarbete, Stjärnafyrkant känns mer som kollegor än en leverantör till oss. Vi har tillsammans hittat nya vägar framåt, utvecklat och kommit på lösningar för att effektivisera och optimera. De finns alltid nära till hands när vi behöver dem och ger en service i Stjärnklass. Hela deras team är på alerten och ger ett väldigt trevligt bemötande.

StjärnaFyrkant har varit en stabil leverantör och stöttepelare för vår verksamhet sedan länge. Hantering av IT och telefoni har fungerat smidigt och dom levererar även värdefulla tips och råd för att stötta vår verksamhet och skapa en trygg och stabil it-miljö.

Anton Lundström Nordic Biomarker, IT-Chef

En pålitlig och värdefull partner med ett starkt kundfokus som varit en viktig del under vår tillväxtresa i norra regionen där vi kunnat fokusera på våra kunder fullt ut.

 

Jonas Jonsson ALTIO Sweden, Group CEO

Meny