Fordons­teknik

Vi minskar teknikstress.

Lösningsorienterad leverantör

Vi är en ledande leverantör av tekniklösningar för fordon i Västerbotten som hjälper er att optimera verksamheten.

Med många års erfarenhet och en lösningsorienterad inställning, erbjuder vi allt från Fleet Management, arbetsbelysning, alkolås, kommunikationsradio, bilinredning och mer för att hjälpa er att öka effektiviteten, säkerheten och ta kontroll över era kostnader.

Vår erfarna personal hjälper er att hantera unika utmaningar och ta ert företag till nästa nivå. Låt oss hjälpa er att förbättra verksamheten på fältet.

Vi hjälper dig med:

Kundernas recensioner

Vi på ThorenGruppen hade inte kunnat önska oss ett bättre samarbete, Stjärnafyrkant känns mer som kollegor än en leverantör till oss. Vi har tillsammans hittat nya vägar framåt, utvecklat och kommit på lösningar för att effektivisera och optimera. De finns alltid nära till hands när vi behöver dem och ger en service i Stjärnklass. Hela deras team är på alerten och ger ett väldigt trevligt bemötande.

StjärnaFyrkant har varit en stabil leverantör och stöttepelare för vår verksamhet sedan länge. Hantering av IT och telefoni har fungerat smidigt och dom levererar även värdefulla tips och råd för att stötta vår verksamhet och skapa en trygg och stabil it-miljö.

Anton Lundström Nordic Biomarker, IT-Chef

En pålitlig och värdefull partner med ett starkt kundfokus som varit en viktig del under vår tillväxtresa i norra regionen där vi kunnat fokusera på våra kunder fullt ut.

 

Jonas Jonsson ALTIO Sweden, Group CEO

Meny