Om oss

Med rätt teknik skapar vi ett starkare Västerbotten

Med rätt teknik, en lokal närvaro och ett stort, hållbart ansvar hjälper vi Västerbottens företag att utvecklas. Tillsammans bygger vi framtidens, starkare Västerbotten.

Om oss

StjärnaFyrkant är ett driftbolag som tillhandahåller rätt teknik så att ni har rätt förutsättningar att utveckla er verksamhet. Vi har verkat i Västerbotten med kompetens inom Kommunikations-, Informations- och Fordonsteknik i 40 år. Hos oss får du professionell service av högsta kvalité när du besöker vår butik, vår serviceverkstad och när vi besöker er ute på fält.

Vi minskar teknikstress

Arbetsmiljöupplysningen beskriver Teknikstress ganska väl: “Tekniken underlättar vårt arbete då information blir lättare att nå och dela. Tyvärr kan tekniken även ha negativa effekter. Mängden information kan upplevas som stressande och svår att sortera. Känslan av att behöva vara tillgänglig och snabb att återkoppla skapar en konstant press. Dessutom kan irritation uppstå när tekniken strular och du tvingas vänta.” Tur nog kan det förebyggas. Vi minskar teknikstress.

ISO-arbete

Det är inte bara en stämpel att visa upp. Det är ett kontinuerligt arbete för att skapa en stabil verksamhet som både personal och kunder kan lita på. Vi är certifierade inom Arbetsmiljö (ISO 45001), Kvalité (ISO 9001) och Miljö (ISO 14001).

1

År i Kommunikations-, Informations- och Fordonsteknik-branschen

Nominerad till

Årets Arbetsgivare
2023!

Jobba med oss

Hjärtat i vår verksamhet är våra medarbetare och som anställd hos oss får du dela dina dagar med riktigt duktiga och härliga kollegor som alla drivs av att göra det där lilla extra – både för våra kunder och varandra.

Tillsammans skapar vi en arbetsplats som präglas av öppenhet, gemenskap, eget ansvar och där alla medarbetare ska ha en möjlighet att växa, utvecklas och få vara med och påverka.

Besök karriärsidan

Meny