Från färdskrivaren direkt
till dator och mobil

Automatisk fjärrnedladdning av färdskrivardata och förarkort via GPRS gör det enkelt för transportföretag att följa reglerna om kör- och vilotider.

 

Arkivera och utvärdera data

Med startpaketet arkiveras och utvärderas enkelt data från digitala färdskrivare och från förarkort. Förutom startpaketet behöver du bara en dator med internetuppkoppling. Startpaketet innehåller en kortläsare att anslutas till datorn för kopiering av förarkort, en SmartLink för anslutning av mobiltelefon och 12 månaders TIS-Web-åtkomst i nivå guld för en användare och obegränsat antal fordon.

Data från färdskrivaren hämtas via nerladdningsnyckeln eller nerladdningsenhet (ingår ej) .

Fjärravläsning

En digital färdskrivare är möjlig att fjärravläsa. Fjärrnedladdningen av färdskrivardata sker helt automatiskt, tillförlitligt och utan personella resurser. Nedladdningsutrustningen  gör överföringen kostnadseffektiv, enkel, användarvänlig och ger en säker arkivering i enlighet med lagens föreskrifter.

• Förberedd för framtida implementeringar av telematikösningar.
• Fungerar med de flesta färdskrivare på marknaden.

 

Fjärrstyr via mobilen

Kontrollera färdskrivaren från din Smartphone tack vare Blåtandsmodulen som du pluggar in i nedladdningsuttaget på framsidan av färdskrivaren. Du kan sedan enkelt hanterar funktionerna via ett grafiskt interface i appen.

• Information om återstående körtid, raster och viltider
• Hantera färdskrivarens funktioner via telefonens ”touch screen”.
• Utskrifter kan väljas direkt från telefonen via s.k. ”HotKeys”
• Kalender funktion – en översikt av förarkortsdata från isatt förarkort.

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

SPARA TID & PENGAR MED VÅRA SMARTA TJÄNSTER

“Vi på Stjärna Fyrkant är din kunniga kompis när det gäller ditt företags kommunikation. Boka någon av våra experter när det gäller komradio, mobiltelefoni, mobil telefonväxel, personlarm, alkomätare och optimering anpassad efter din verksamhets behov.”

Meny