Extraljus

Vi har ett stort sortiment av extraljus från flera välkända leverantörer. Fråga en expert i din lokala StjärnaFyrkant-butik så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning. Självklart kan vi även hjälpa till med själva monteringen.

BOKA EXPERTHJÄLP

Hella

Tysk spetsteknologi i kombination med ett kundorienterat synsätt och förmågan att läsa av samhällsförändringar har genom åren lett till att många ledande biltillverkare valt Hella som samarbetspartner.

Vision X

Vision X leder utvecklingen av den nya generationens belysning. Med över 1000 LED produkter i sortimentet finns det en lampa för varje unik applikation.

IPF

IPF från Japan är ett starkt varumärke med förstklassig halogen och LED belysning passande allt från Rallybilar till personbilar.

Fenix Light

Fenix har effektiva och strömsnåla ficklampor, pannlampor och cykellampor för både arbete och fritid som håller hög kvalitet och finish.

ARB

ARB från Australien har många produkter i sortimentet som förbättrar ditt arbetsfordon med diffspärrar, fjädringssystem, stötfångare, hasplåtar m.m.

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

SPARA TID & PENGAR MED VÅRA SMARTA TJÄNSTER

“Vi på Stjärna Fyrkant är din kunniga kompis när det gäller ditt företags kommunikation. Boka någon av våra experter när det gäller komradio, mobiltelefoni, mobil telefonväxel, personlarm, alkomätare och optimering anpassad efter din verksamhets behov.”

Meny