Yrkestrafik – monterat och klart i fordon

På StjärnaFyrkant har vi jobbat med montering av elektronisk utrustning i fordon under många år. Vi har den erfarenhet och kunskap som vi vet att du som kund eftersöker. StjärnaFyrkant har unika Swedac ackrediterade serviceverkstäder, där vi bland annat installerar taxametrar, alkolås, komradio samt gör den årliga kontrollen och service av taxametrar.

“Vi valde Dräger alkolås från StjärnaFyrkant. Dräger är en av de bästa produkterna på marknaden och det var naturligt för oss att samarbeta med StjärnaFyrkant där vi redan har en bra och lång relation med installation, service och årlig besiktning av våra taxametrar. Vi känner oss mycket nöjda med StjärnaFyrkants helhetsåtagande.”

 

Karl-Arne Dahlqvist, VD Taxi Kurir, Sundsvall

aloklas

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny