En säkrare bil
– med körjournal
och 
wifi i bilen

Har du bilen som arbetsplats? Nu har vi på StjärnaFyrkant en utmärkt kampanj för dig som har just fordonet som arbetsplats.

Säkerställ att du alltid har en uppkoppling med 40GB wifi i bilen samt en godkänd körjournal. Du får även kontinuerlig info om hur miljömedvetet du kör och mycket mer!


Beställ här eller välkommen in i någon av våra butiker.

Allt för bilen – i mobilen!

Telia Sense fungerar i iPhones med iOS 8 eller senare, alternativt Android 4.03 eller senare.

Klicka för större bild.

Om du gör flera eller alla resor är i tjänsten så kan du enkelt ställa in så att alla resor markeras som jobbresor. Sen är det bara att avmarkera privata resor då man behövde åka till tandläkaren eller när man gjorde ett ärende på lunchen.

Klicka för större bild.

I körjournalen ser du samtliga resor som gjorts med bilen under tiden som bilen varit kopplad till Telia Sense. Du ser klockslag för resan och resans sträcka. Du kan även exportera dina resor i Excelformat och skicka till din e-postadress. Med körjournalen förenklar du din rapportering av tjänsteresor till Skatteverket när du deklarerar.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

När det är dags att lämna in din körjournal eller att göra milersättningsrapporter så exporterar du enkelt informationen till din e-post. Alla resor finns i den bifogade Excel-filen. Vill man att det ska ske automatiskt i slutet på varje månad så är det enkelt att ordna.

Vad kostar det?

Kostnaden varierar beroende på vilken bindningstid som väljs, gemensamt för båda abonnemangen är att hårdvaran värd 1196 kr exkl moms ingår i priset.

159 kr/mån*

*159 kr/mån gäller vid teckning av Telia Sense med 36 månaders bindning. Hårdvara ingår (värde 1196 kr) och skickas ut direkt vid beställning. Alla priser är exkl moms.

Klicka här för att läsa de fullständiga villkoren.

179 kr/mån*

*179 kr/mån gäller vid teckning av Telia Sense med 24 månaders bindning. Hårdvara ingår (värde 1196 kr) och skickas ut direkt vid beställning. Alla priser är exkl moms.

Klicka här för att läsa de fullständiga villkoren.

Beställ

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

  Företag

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  Din e-post (obligatorisk)

  Ange vilken produkt/tjänst det gäller (om möjligt)

  Välj ort (obligatorisk)

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Meny