Koppla upp era medarbetare i Sveriges bästa nät.*

*Det finns mer än ett mobilnät i Sverige. Men 2021 blev Telia åter igen bäst i test i samtliga kategorier – tal, data och crowd – i oberoende mätföretaget Umlauts internationella undersökning. Och det kommer att bli ännu bättre.

Bättre nät med 5G

Med Telias abonnemang för företag är du 5G-redo, med möjlighet till obegränsad surf för videomöten och andra tjänster. Som kund blir Telias miljöarbete även ditt. De använder till exempel enbart förnybar el i sina mobilnät.

Och det blir ännu bättre…

Idag erbjuder Telia 5G i fler än 80 tätorter runt om i landet. Redan 2023 ska 5G-nätet nå 90 procent av befolkningen. Med Jobbmobil Obegränsad Plus når du upp till 1500 Mbit/s. Samtidigt förbättrar Telia även 4G-nätet.

Vi guidar er

Vi på StjärnaFyrkant vet att det är viktigt att det blir rätt för just er verksamhet och att ni har 100% kontroll på alla era abonnemang. Om ni vill så hjälper vi gärna till och ger er en nulägesbild innan vi bollar alternativ efter just era behov.

Just nu

För att du ska kunna dra full nytta av att vara kund i Sveriges bästa nät har man skapat jobbabonnemangen Telia Jobbmobil Obegränsad och Obegränsad Plus, med oändlig surf.

Prova Touchpoint kostnadsfritt i 3 månader

Nyteckna eller förläng Jobbmobil Obegränsad eller Obegränsad Plus i minst 24 månader så får du även prova Telias växellösning Touchpoint kostnadsfritt i 3 månader.

Snacka Telia med oss.

  Ort*

  Telefonnummer*

  captcha

  Skriv i det du ser i rutan ovanför

  Vi återkopplar så snart vi kan!

  Öppettider
  mån-tors 08:00-17:00
  (fre: 08:00-16:00)

  Telefon
  010-40 50 660

  Kontakta en lokal butik
  Sök här >>

  Meny