Växellösningar

Varje företag kräver sin helt unika samordning av telefoni, e-post, mobilsamtal, fax, svarsfunktioner och intranät. Därför vidareutvecklar vi varje system tills det passar optimalt för företagets behov och kommunikationsmönster.

En väl integrerad växel förhindrar flaskhalsar i kommunikationen som leder till stress och ökade kostnader. Hela 65 procent av alla beslut på företag försenas i dag eftersom svar inte hinner fram i tid.

Vi på StjärnaFyrkant vet att vägen till effektivare kommunikation går genom väl integrerade växlar. Men då tillhör vi också Sveriges vassaste implementerare av växelfunktioner. Vi går ett steg längre.

 

Med en växel slipper dina kunder onödig kötid och får ett professionellt bemötande genom att de direkt hamnar i rätt kö.

•  Inga startavgifter
•  Alla funktioner ingår, även kommande
•  1 faktura på allt kring kommunikationen
•  1 kontaktyta
•  Över 250.000 användare

En kontakt

Hos StjärnaFyrkant har alla kunder en egen Advisor. Det är en fast kontaktperson som hjälper dig med allt från teknisk implementering och frågor om fakturering till löpande support.

Enklare och smartare

I StjärnaFyrkant Telavox Flow har vi bytt ut alla abonnemang till licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur du vill. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administreringen sköter du enkelt själv via webben. Smart, eller hur?

Justerbar växel

Vi gör avancerade växellösningar enkla. Så enkla att du kan bygga och administrera din växel själv. Du får även smarta kundtjänst-funktioner såsom : ”Ring tillbaka” , chatt och widgets till hemsidan som är knuten till systemet. Den går även integrera med Ert affärssystem.

Service, Support & Optimering

“Vi vet att du ibland inte har tid att sätta dig in i vad du kan få ut av dina tekniska hjälpmedel. Där hjälper vi dig att dra nytta av dina tekniska investeringar fullt ut. Vi vet också att du ibland behöver fråga om något. Då finns vi på plats för dig. Saker och ting går också sönder på alla möjliga olika sätt, då lagar vi dem åt dig.”

Tillbehör

Givetvis jobbar vi på Stjärna Fyrkant med alla typer av tillbehör för din smartphone, Iphone, komradio. Headset, handsfree-lösningar, m.m.

Meny